Oj oj herregud. Ingen har väl vid det här laget missat att kollektionen för Balmain X H&M släpptes idag. Och VILKEN GALEN DAG det varit för alla shoppingtokiga! Redan tidigt i morse köade folk runt om i Sverige för att få tag på de exklusiva plaggen - eller prylarna. 

Vi på Cosmo kan intyga, (eftersom vi såklart befann oss på plats), att killarna var minst lika köpglada som tjejerna! Mängder med kassar bars ut genom butikerna, och vakterna stod redo för att rycka in vid stöldlarm. Och vakter, det behövdes en dag som denna, det var nämligen lite väl kaosartat. MEN frågan är om det inte var ännu mer kaos när ELLE Sverige hade en liten exklusiv shoppingkväll för märket redan igårkväll? Kolla in detta liksom… GALET:

Advertisement - Continue Reading Below
Most Popular

Vi på Cosmo hade turen att få med oss en av de vackra accessoarerna, nämligen den snygga clutchen Gigi Hadid bär på bilden under: 

Clutchen Gigi bär på bilden la Cosmo händerna på fort som bara den.
Den åtråvärda clutchen...

Nog fick vi allt kriga oss till den, men kriga, det tror vi det var många som trots allt fick göra idag! Så även på nätet. Tydligen ska hela hemsidan fullständigt kraschat av överbelastning och gjorde därav många shoppingsugna väldigt ledsna… Sad story, vi vet.

Men vet ni vad? NU kan vi ändå alla pusta ut för idag. Frågan vi däremot redan nu ställer oss är bara… VILKET BLIR NÄSTA DESIGNSAMARBETE? OCH KOMMER HEMSIDAN PALLA TRYCKET DÅ? Hmm… det återstår helt enkelt att se. 😏

Följ oss på Instagram: CosmopolitanSverige

Vad tycker du?