Sommaren är här och du är trött på att alltid gå ut och äta middag, ta en drink eller ha en filmkväll med din fling. Här är de bästa dejttipsen som kommer att skapa en magisk sommargnista mellan er:

En helg på en okänd destination. Sätt er i en bil och åk ut på vägarna. Ni behöver inte ha någon plan utan bestäm er på vägen. Ännu roligare är om ni skriver ned 6 städer ni vill åka till och sedan slår en tärning om vilken det ska bli. Spontana dejter är oftast de roligaste och ett bra sätt att få en extra krydda i förhållandet.

Advertisement - Continue Reading Below

Turista i er egna stad. Spana in Tripadvisor i er stad och ta en heldagsdejt. Hyr en cykel och cykla mellan destinationerna. Det kan tillexempel vara att äta frukost på ett ställe, ett museum efter det, lunch på ett annat ställe, en sightseeingtur och en romantisk middag – avsluta gärna med en övernattning på hotell.

Stanna hela dagen i sängen. Gör en mysig frukost på sängen till din partner och förbered ett långt Netflix-marathon – finns inget mysigare!

Utomhusbio. Ett dejtingtips som ALDRIG slår fel är utomhusbio. Om du bor i Stockholm kan jag helt klart rekommendera Stockholm Filmfestival i Rålambshovsparken varje år i augusti. Köp med er vin, god mat och snacks och förbered er för en film i solnedgången. OBS: Glöm inte att ta med massor av filtar, för det kommer att bli kallt senare på kvällen.

Gå på Gröna Lund eller Liseberg. Att gå på nöjespark med din partner är helt klart underskattat. Ta en dag efter jobbet då det inte är så mycket folk, åk några attraktioner, ät en trevlig middag och avsluta med femkamp. Att tävla i femkamp mot din partner kommer helt klart att bygga upp en spänning och tävlingslust mellan er. 

Vad tycker du?