Tidigare skrev vi om saker som får killar att skämmas under sex så nu är det väl med all rätt dags för tjejerna. Vi har alla varit där någon gång, några gånger eller absolut hela tiden - här kommer listan på saker som gör tjejer osäkra på i sängkammaren.

Ljuset. Varför finns det inget perfekt ljus? Antingen är lampan på och det känns som att man har sex på ett jäkla sjukhus eller så är det alldeles för mörkt för att njuta av den andras kropp. Och det kanske är lite för tidigt att tända ljus i sovrummet efter första dejten…

Advertisement - Continue Reading Below

Hur man låter. Det är svårt att veta exakt hur högt eller lågt man ska låta. Man vill ju inte stöna så högt att man väcker grannarna och man vill heller inte vara tyst som en mus.

Kroppen. Oj oj oj vill han verkligen att jag ska rida honom i 15 minuter...? (panik) Jag kanske skulle bytt ut en av de där Netflix kvällarna med Ben & Jerrys mot ett träningspass?

Hur dirty ska man vara. Är jag för tråkig eller är jag för porrig? Gillar han stryptag eller är han mer av en mys-sex-kille? Killar är ofta väldigt olika och att hitta den där perfekta balansen där båda är 100% bekväma kan ibland vara svårt, speciellt om det är ett one night stand.

Most Popular

Gosedjuren. Fan också, varför glömde jag att ta bort mina nallar från sängen innan han kom hit #piiiiinsamt

Hur man luktar. Shit skulle jag ha duschat innan vi började hålla på i sängen? Hur luktar håret, kroppen men speciellt hur luktar jag där nere?!

Titta/blunda. Vill han att jag ska titta eller blunda när han är inne i mig? Hur jobbigt är det inte att få för mycket ögonkontakt mitt i njutningen.

Att komma. Kommer jag komma, kommer jag inte? Vad kommer han tro om jag inte gör det? Är det ok om jag avslutar mig själv?

Vad tycker du?