1. Han ställer frågor på sms. En kille som håller konversionen i liv är ofta en kille som är intresserad. Om du känner att det är du som måste kämpa för att hålla samtalet igång är det nog läge att lägga ner

2. Han tar initiativ. När han tar saken i egna händer och lägger ner energi för att ni ska ses ska du definitivt tolka som tecken att han är into you. En kille skulle aldrig göra planer med dig om han inte har något som helst intresse att se.


Related Article
Advertisement - Continue Reading Below

3. Han hör bara av sig sent på nätterna. Om killen du flörtar med endast hör av sig vid 3-5 tiden fredag och lördagskvällar har han nog bara en sak i åtanke och du kan nog ana vad det är? Ja, han ser dig som en tjej som är nice att ligga med men inget mer.


4. Han vill att du ska träffa hans vänner
. En kille som vill att du ska träffa hans vänner vill garanterat att du ska vara kvar i hans liv. För varför anstränga sig för att du ska vara involverad i hans liv om han inte är intresserad av att ha dig där?


Related Article
Most Popular

5. Han ställer in dejter
. Ni har planer men han hör av sig i sista sekund för att säga att han inte kan. Gör han det en gång? Ja, då kan det slinta under radarn. Gör han det flera gånger? Ta det som ett tecken att han faktiskt inte är intresserad av att träffa dig.


6. Han är fortfarande aktiv på dejtingappar. Om han träffar dig och fortfarande är aktiv på dejting-appar behöver det inte betyda att han inte är intresserad av dig. Det kan bara betyda att han håller dörrarna öppna för andra alternativ. Dock skulle han väl inte använda några dejting-appar om han är HELT säker på dig?

Related Article

7. Han pratar om saker ni ska göra i framtiden. Pratar han om saker ni ska göra i sommar eller en bra film som har premiär i höst är det ett tecken på att han är intresserad. Han känner sig säker på att du inte bara är en kort fling.

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?