"Gillar han mig?" är en av de frågor som tjejer i dejtingvärlden frågar allra mest. De diskuterar det med tjejkompisar, läser artiklar och letar efter tecken att leta efter. Egentligen är detta helt onödigt eftersom det oftast är väldigt tydligt om en kille gillar dig eller inte. När du dejtar en person som verkligen gillar dig har du inte tvåhundra frågor i huvudet om varför han inte svarar på ditt sms på fem minuter eller varför han ställde in en dejt – det märks.

Advertisement - Continue Reading Below

När du behöver ställa dig själv frågan "gillar han mig?" så har du nog tyvärr redan svaret..

Varför är det då så förvirrande?

Om det är så självklart, varför är vi tjejer så förvirrande när det gäller detta ämne? För hur många gånger har vi inte varit i den där situationen. Du träffar en kille, känner kemi, går på några dejter men det leder ingen vart. Han verkar gilla dig men du är inte säker, och han ger dig inga tydliga signaler.

Related Article
Most Popular

Förlorade i drömmen om framtiden

En annan anledning till att många av är förvirrande i ämnet är för att vi har en vision hur vi vill att saker ska vara snarare än hur det verkligen är. Du fokuserar endast på små bitar av pusslet istället för att se hela bilden. Men en pusselbit kan vara väldigt missledande. Vi försöker vara känslodetektiver – detta kommer dock bara innebära förlorad tid och energi.

Couple eating burgers at food market
Related Article

Killar döljer inte sitt intresse

Generellt sätt är killar väldigt målinriktade och när de vill ha något brukar de gå för det. Män spelar oftast inte spel eller vill manipulera dig. När en kille gillar dig vill han vara nära dig, prata med dig och tillbringa tid med dig och dina vänner.

Eftersom det är helt uppenbart när han gillar dig behöver du inte gå runt och oroa dig över småsaker eftersom det märks med hela hans kroppsspråk. Dina vänner ser det, din familj ser det, servitrisen ser det eftersom det är helt uppenbart.

Related Article

Var du ska lägga ditt fokus

Att lägga ditt fokus på att försöka få reda på om en kille gillar dig eller inte kommer inte att gagna dig på något sätt. Lägg istället ditt fokus på att att hitta din egen lycka i ditt eget liv. Jag lovar dig – det är det som kommer att göra den stora skillnaden. När en person trivs med sitt liv, är lyckligt och mår bra kommer det att lysa igenom och du kommer att ha större chans att springa på någon du verkligen gillar och som gillar dig tillbaks.

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?