Den här situationen har många kvinnor varit med om. Du träffar en kille och känner en connection. Ni byter nummer, skickar flörtiga meddelanden och efter ett tag går ni på en date som är amazing!

Kemin är stark och ni har roligt. Ni träffas fler gånger och du börjar gilla personen i fråga mer och mer. Kanske är det här helt rätt? Men helt plötsligt ändras något, han börjar dra sig bort och blir mer och mer svårtillgänglig.

Advertisement - Continue Reading Below

Vad gick fel?

Anledningen till att detta kan vara så förvirrade för många tjejer är att när de tappar intresset efter ett par dejter kan de vanligtvis pinpointa exakt vad som gick fel. Medan killar oftast kan gå på några fantastiska dejter med en tjej för att sedan inte ha någon aning om varför han tappade intresset.

Så vad hände? Efter att ha lyssnat på hundratals kompisars historier och läst flera dejtingexperters råd verkar det finnas en förklaring som toppar de andra.

Most Popular

Här är den: Under de första dejterna med en kille brukar du oftast ha en väldigt avslappnad och lättsam inställning. Efter ett par dejter när du börjar tro att det kommer att leda någonstans börjar ditt huvud spöka med dig och du börjar bli mer fast i en låtsasframtid när ni är tillsammans vilket långsamt kommer att driva bort honom. Du kommer att överanalysera allt och försöka kontrollera allt i ditt huvud och killen du dejtar kommer undra hur den här glada och coola tjejen blev en obehaglig, bekräftelsesökande röra.

Allt vi verkligen vill är att känna att allt är ok. Många tjejer är konstant oroliga och söker konstant bekräftelse eftersom det finns en underliggande rädsla att vi kommer att förlora något vi egentligen vill ha. Även om vi försöker tvinga oss själva att spela coola lyser den här osäkerheten igenom och istället för att killen känner att han klickar med dig känner han att du vill ha något från honom vilket skickar en signal till honom att dra sig undan.

Vad är lösningen?

Försök bara att var så lycklig som möjligt i ditt eget liv. Fokusera på att ha kul med killen du dejtar istället för att försöka få något ut av honom. När han känner att han mår bra av dig kommer han att vilja vara med dig. När han känner att du vill ha något av honom så kommer han att dra sig undan. Istället för att att lägga alla ägg i en korg och ge all din tankeenergi till en kille, lägg istället mycket energi på dina egna intressen, dina vänner och din familj. En kille ska bara vara den lilla guldkanten i vardagen som gör ditt liv bättre. Inte ditt allt.

Gillade du artikeln? Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram

Vad tycker du?