När det finns så många bra killar där ute, varför dras vi till idioterna? Igår var jag på en festival i Amsterdam och stötte på två killar jag dejtat här (och som råkade vara kompisar med varandra). Min kompis som jag var med sa direkt efter vi hälsat på dem: "man kan verkligen se att de där killarna är sådana douchebags". Hennes analys var klockren trots att hon bara träffat killarna i två minuter. Det finns den typ av killar som du på något sätt känner attraktion och dras till trots att du innerst inne tycker att de är idioter samtidigt som de finns de killar som gör allting rätt som du inte känner ett skvatt för. På samma sätt som du dras till portionsförpackningarna med Nutella som inte kommer ge dig någon näring alls istället för avokadon som är hundra gånger bättre för dig.

Advertisement - Continue Reading Below

5 anledningarna till att tjejer dras till douchebags:

1. Tjejer vill ändra killen. Ja, vi alla har sett "A Walk to Remember" och har en hemlig dröm att kunna ändra den douchiga killen till en drömkille, men hur ofta händer det i verkligheten?

2. Många douchebags är sjukt snygga! Ja, oavsett hur illa dessa killar beter sig eller behandlar en tjej så går det inte att undgå att många av de ser otroligt bra ut. Även om kemin suger och man inte alls gillar hur han är så kan den fysiska dragningskraften spela spratt i huvudet på dig.

Most Popular

3. Osäkerheter. Vi alla har osäkerheter även om vi inte vill medge det och killar vet exakt hur de ska spela på tjejers osäkerheter för att få de att fastna. Även de snyggaste tjejerna har sina osäkerheter och om en kille kan få de att känna någon form av trygghet kommer de att ignorera alla dåliga egenskaper killen har.

4. Många douchebags är bra i sängen. Ja, vad mer behöver man säga? Det finns en anledning till att players kallas just players.

5. Många tjejer tycker att "nice guys" är tråkiga. Detta är den tråkiga delen som säkert många tjejer kan hålla med om. Snälla killar kan anses vara för tråkiga helt enkelt. Medan Mr. Douchebag alltid är frånvarande och skapar någon form av spänning. Det finns något som ligger i ordspråket "man vill ha det man inte kan få". När en kille är sjukt douchig och skickar mixtrade signaler kommer ens undermedvetna vilja ha denna kille mer än en kille som alltid hör av sig och inte skapar någon form av utmaning för dig.

Det finns säkert hundra andra anledningar till att tjejer faller för douchebags eller killar som inte behandlar dem rätt, men sanningen är att dessa killar kommer inte att ta dig någonstans. Fokusera istället på dig själv och din egen lycka så kommer allting annat komma naturligt. Du kommer att hitta en kille som ger dig all spänning i världen men fortfarande behandlar sig som en prinsessa.

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?