Följ dessa enkla tips så kommer du få ett lyckligare förhållande direkt

​Nummer 8 är så självklar - ändå är det SÅ ofta vi inte gör det

Mest läst

Stirrar ni för mycket på era telefoner? Eller för lite (varför svarar han inte??). Kanske var det år och dar sedan ni sist såg varandra nakna? Det hoppas vi inte! Men ett lyckat förhållande är väl någonting som vi alla strävar efter? Här är tio tips som skall vara bra att tänka på i jakten på det perfekta förhållandet.

1. Sluta sms:a

Hur ofta händer det inte att vi väntar i timmar på ett svar, för att sedan kasta oss över telefonen när den piper till, bara för att mötas av ett "Ok". Under ett par svettiga timmar väntar och undrar vi vad vi gjort för att förtjäna ett sådant surt svar, innan det visar sig att det inte alls var menat så. Ärligt, we've all been there. Sms är INTE bra om du vill undvika missförstånd.

Advertisement - Continue Reading Below
Atlantic Records texting kristen bell texts snc

2. Sov nakna

Enligt Independent visar en undersökning från England att par som sover nakna är lyckligare än de som väljer att krypa ner i sängen iklädda pyjamas. I wonder why??

Related Article
Mest läst

3. Pengatänk

Par som spenderar ungefär lika mycket tenderar att ha lyckligare förhållanden, vilket kanske inte är så överraskande. Tänk om du gnetade dag ut och dag in för dina sparpengar, medan han stack på semester stup i kvarten? Se till att ni båda gillar att spara på hög, eller att ni är lika mycket big spenders båda två.

money make it rain cash money dollar bills

4. Komplimang VS kritik

Dr John Gottman menar att för varje kritik du ger din partner måste du säga fem snälla eller positiva saker. Den här balansen är viktig, även om den ibland kan vara svår - för hur irriterande är det inte att han aldrig kommer ihåg att plocka ur diskmaskinen? Men det är ju trots allt ganska logiskt att ett förhållande med fler positiva kommentarer borde vara lyckligare? Och även att en negativ kommentar sätter sig djupare än en positiv, tyvärr...

5. Undvik att jobba i bar

Att arbeta i bar är ett av de yrken som är mest troligt att sluta i ett uppbrott, vars anledningar vi med en rysning kan ana. Kanske borde ni satsa på något av de här yrkena istället:

Related Article

6. Välj romcoms

En universitetsundersökning har kommit fram till att romcoms är ett bra alternativ till äktenskapsrådgivning. Att se på fem romantiska filmer i månaden (och sedan diskutera dem) ska sänka risken för skilsmässa betydligt. Tur att strömmen av romantiska komedier nog aldrig kommer att sina...

life online from every lessons

7. Sluta tweeta

Enligt en studie leder användning av Twitter till alla möjliga konflikter och svartsjuka - något som kan innebära slutet på ett lyckligt förhållande. Men det kommer väl inte som någon större chock? Och samma sak går nog att säga om andra sociala medier, som Facebook och Snapchat. Respektera varandra!

8. Prata

Att prata med varandra är SÅ viktigt. Och det tål att påminnas om, för trots att vi alla känner till det, är det väl otroligt hur ofta vi ändå glömmer bort det?? Kommunikation är key!

9. Ha massor av sex

Mängder av undersökningar har gjorts på det här ämnet, och vi har hört alla möjliga resultat om vilket antal gånger i veckan/månaden/timmen vi borde ligga för bästa resultat. Hur som helst kan vi väl komma överens om att ja - sex (och annan fysisk kontakt) gör oss lyckliga!

10. Få inte barn

Enligt en tvåårig studie på över 5 000 par, har det visat sig att par utan barn är de lyckligaste. Har du redan barn? Aj aj, så kan det gå ;) Fasst visst är de ganska roliga?

AFV Babies wow omg shocked whoa

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram!

Källa: Independent

Vad tycker du?

Relationer
Dela
Fråga en kille: Var jag helt enkelt inte "den rätta"?
Cosmopolitans dejtingexpert Erik svarar på dina frågor
legs in bed
Relationer
Dela
7 saker som han i hemlighet hatar med att ha sex
Killar får ju komma hela tiden, så allt är väl typ, perfekt? Rätt? Fel.
Relationer
Dela
Underbara tips för att boosta din sexlust
Pröva dessa fyra enkla tips och se om du på ett enkelt sätt kan öka din sexlust!
GIF
Relationer
Dela
5 sexställningar för tjejer med långt hår
Din blow out kommer att tacka dig
Relationer
Dela
Frågorna han vill att du ställer på första dejten
Och nej, det är inte frågor om sex.
Couple playing in bed
Relationer
Dela
8 sätt att hålla sexet hett (utan piskor och kedjor)
Vanilj är den populäraste glassen av en anledning, okej?
Relationer
Dela
Varför du aldrig ska ligga med dina vänner
Är det verkligen värt det?
Relationer
Dela
De enda metoderna som garanterar att en kille bli kär i dig
De psykologiska tricken som fungerar på alla killar
Relationer
Dela
Övningen som ger dig ökad sexlust
Ny studie visar sensationella resultat!
Relationer
Dela
Fråga en kille: Vad gillar killar i en tjej?
Cosmopolitans dejtingexpert Erik svarar på dina frågor