12 saker killar inte bryr sig om i sängen

Vi har sex. Du kan sätta en kniv i ryggen på oss och vi skulle inte märka det på flera timmar. Vi kommer definitivt inte att märka dina håriga ben.

Mest läst

1. Om din snippa luktar som en blomsteräng eller inte. Om din snippa bokstavligen luktar som en blomsteräng kan det vara lite oroväckande. En snippa luktar som en snippa, så enkelt är det. Dessutom: ingen tillverkar doftljus som luktar pung, så vi är i stort sett kvitt. De flesta killar gillar din doft mellan benen, eller så har de ingen åsikt alls.

2. Om du är hårlös som en sexdelfin eller inte. Såvida du inte lider av hypertrikos är det ingen som bryr sig om du har missat att raka dig på ett par dagar. De flesta killar skulle riskera sina liv för chansen att få ligga, så ett pubishår i munnen är ingenting vi hänger upp oss på. Ett litet tips angående sexdelfiner. Googla inte det.

Advertisement - Continue Reading Below

3. Om du är våt eller inte. Man kan inte vara för våt. Dessutom finns det glidmedel. Vått eller torrt – inga problem alls.

4. Om din snippa låter konstigt när du har sex. Konstiga ljud är en helt normal del av att ha sex och de blir bara jobbiga om du stannar upp mitt i och säger "Åh nej, vilket äckligt ljud". Det var det inte alls. Det som är äckligt är att du helt plötsligt inte längre har sex på grund av att du är överkänslig för ljud. När man stöter in någonting hårt i någonting tajt och fuktigt så kan man räkna med ljud eftersom luften trycks undan.

Mest läst

5. Om du är tillräckligt högljudd eller inte. Så länge du inte skriker oss rakt i örat så att trumhinnorna spricker är det inga problem alls. Såvida det inte är väldigt lyhört där vi bor. Och om du är den typen av tjej som blir alldeles tyst innan hon får orgasm är det också helt okej. Inga killar kräver att du ska hålla konversationen igång under samlaget.

6. Vad dina bröst gör. Om dina bröst inte far och flänger under samlaget är det vi som gör ett dåligt jobb. Det är underbart med bröst som rör på sig och det är ingenting du behöver noja över. Och på tal om bröst: det är helt okej för dig att hålla i dem om 1) de gör ont eller 2) det gör det skönt för dig.

7. Att du har ett anus. Alla har ett anus. Till och med sjöstjärnor har anus och de har ingenting annat. Så sluta tänka på det.

8. Den där sexgrimasen som du gör. Vi tycker förmodligen att det är sexigt. Och vi har inte tid att hålla koll på det för vi har fullt upp med att göra våra egna sexgrimaser.

9. Hur ditt hår ser ut. Tro det eller ej, men när vi har sex tänker vi aldrig på om du har tvättat håret eller inte. Du behöver inte ta fram hårnålarna och sätta upp håret när du sitter ovanpå. Låt det falla naturligt.Vi bryr oss inte. Vi är upptagna med att ha sex.

10. Hur lång tid det tar för dig att få orgasm. Så länge vi inte får kramp behöver du inte oroa dig över hur lång tid det tar. När du får orgasm känner vi oss manliga. Manligare än när vi står och smider svärd i bar överkropp – och vem gör det nuförtiden?

11. Ge tips och goda råd. Om någonting inte känns bra eller om du vill ändra på någonting, så måste du säga det. Inga killar blir stötta av lite konstruktiv kritik. Så länge du inte ger oss order. Det är en viss skillnad mellan att flämta "Knulla mig långsammare" och att skrika "Till vänster, din idiot!"

12. Om du inte känner för oralsex. Vi gillar oralsex, men ibland vill man hoppa över förrätten och gå rakt på huvudrätten. Det är ju inte alltid man är sugen på snittar eller soppa. Det är helt okej att tacka nej till oralsex. Vi fattar.

Vad tycker du?

Relationer
Dela
Underbara tips för att boosta din sexlust
Pröva dessa fyra enkla tips och se om du på ett enkelt sätt kan öka din sexlust!
GIF
Relationer
Dela
5 sexställningar för tjejer med långt hår
Din blow out kommer att tacka dig
Relationer
Dela
Frågorna han vill att du ställer på första dejten
Och nej, det är inte frågor om sex.
Couple playing in bed
Relationer
Dela
8 sätt att hålla sexet hett (utan piskor och kedjor)
Vanilj är den populäraste glassen av en anledning, okej?
Relationer
Dela
Varför du aldrig ska ligga med dina vänner
Är det verkligen värt det?
Shot of a young man piggybacking his girlfriend through a foreign city
Relationer
Dela
Saker din pojkvän gör som visar att han är en keeper
Så här vet du om du har en keeper på kroken
Relationer
Dela
De enda metoderna som garanterar att en kille bli kär i dig
De psykologiska tricken som fungerar på alla killar
Relationer
Dela
Övningen som ger dig ökad sexlust
Ny studie visar sensationella resultat!
Relationer
Dela
10 saker alla lyckliga par gör
Det är viktigt att ta vara på dig själv - och på varandra!
Relationer
Dela
Fråga en kille: Vad gillar killar i en tjej?
Cosmopolitans dejtingexpert Erik svarar på dina frågor