Tänker han på mig? Vad gör han? Ett litet oskyldigt sms kan väl inte skada? I dagens värld av sociala medier och konstant direktkontakt, kan en sak som ett litet oskyldigt sms verkligen ta upp SÅ mycket av vår tid och energi. Vi känner alla till känslan - vi har bytt nummer, kanske träffats någon gång, och nu är varje meddelande på liv och död! Efter att vi klickat på 'skicka' utstår vi alla känslor som det möjligen går att känna. Inspirerade av Mashable har vi listat de 11 stadier som vi genomlider medan vi väntar på svar.

Advertisement - Continue Reading Below

Steg 1: Paniken efter att du tryckt på 'skicka'

Okej. Du har knappat in ett litet 'Hur var din dag?' och tryckt på skicka. Phew, du vågade! Yes! Men vänta... nu då? Tänk om han inte svarar?

breaking bad walter white bryan cranston oh no panic

Steg 2: Vad skrev jag egentligen-paniken

Vad skrev jag egentligen? Det är så mycket vi måste tänka på när vi skickar ett oskyldigt litet meddelande. Det måste vara roligt, gulligt, trevligt och fram för allt - innehålla en fråga så att han MÅSTE svara. Och kanske viktigast av allt: dubbelkollade jag autocorrect?? (Allt detta trots att du nog läste igenom och skrev om meddelandet typ en miljon gånger).

Most Popular
autocorrect

Steg 3: Meddelandet visas som 'seen' - Shit just got real

Okej, han har läst meddelandet. Jag upprepar: han har läst meddelandet. Nu finns det ingen återvändo. Ditt hjärta börjar dunka snabbare. Nu kan svaret komma när som helst!

rupaulsdragraces8  season 8 excited rupauls drag race wow

Steg 4: Tänk om?

Tills nu har du varit helt övertygad om att du kommer att få ett svar så fort han läst meddelandet. Men så går det en sekund. Kanske en till. Plötsligt börjar dina optimistiska tankar att blekna, för att göra plats för ett fruktat 'tänk om han inte svarar?'

Steg 5: Stirrleken

Telefonen skulle kunna lysa upp när som helst. Nääääär som helst nu. Du börjar uppleva fantomvibrationer och kollar din telefon varannan sekund. Varför låter alla ljud som din meddelandesignal?

waiting cookie monster bored im waiting

Steg 6: Falskt alarm

*beep beep* säger din telefon. Du släpper ALLT och kastar dig över telefonen. Det är mamma som undrar om du vill komma på middag.

thought alarm

Steg 7: Tragedin är ett faktum

Det har gått 30 minuter och han har inte svarat. Det är en evighet i sms-år. 'Snälla... svara..!' gnyr ditt desperata inre medan du börjar inse det tragiska faktum att han nog inte gör det.

dominorecordingco  time clock arctic monkeys melting

Steg 8: Acceptans

Två timmar har passerat. Medan du ligger på sängen med ett krossat hjärta och ett ekande 'why, why?' i din hjärna, så händer plötsligt något. Du accepterar det. Du slutar bry dig. Du är OK med hela situationen.

The Next Step dance dancing season 4 michelle

Steg 9: Tänk om det hänt något?

Stadiet av acceptans är rätt nice, men så börjar frågan om varför han inte svarat att krypa sig på. Är han sjuk? Har han fullt upp på jobbet? Fullt möjliga anledningar. Fast - tänk om han råkat ut för en olycka?? Tänk om han är död?

upset worried morgan freeman

Steg 10: Meddelandet

Just när du är som mest upptagen med att pendla mellan att gå vidare och att börja ringa alla sjukhus i stan för att kolla om han lever, så plingar det till i telefonen. Det är säkert mamma igen, hinner du tänka. Men det är han. Han har svarat! 'Bra, själv?'. HURRA!!! Klockor klingar och solen strålar - vilken lycka! Jag VISSTE väl att han skulle svara!

answer

Steg 11: Svaret

Dags att svara då. Att formulera ett roligt, gulligt, trevligt (och inte alls angeläget) svar. Fast du kan ju inte svara på en gång, det verkar ju för påfluget. Så räknar du ner minuterna tills du kan svara utan att det är för snart, klickar på 'skicka' och så börjar hela den onda cirkeln om...

foxhomeent  eye roll sigh anne hathaway the devil wears prada

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?