1. De kan ge oss njutning, men. Glöm inte bort att ge dem lite uppmärksamhet i sänghalmen. MEN! Viktigt att veta är att det är en ytterst smal gräns mellan SÅ skönt, och SÅ obehagligt. Ta det försiktigt och lycka till.

2. Hela brösten gillar uppmärksamhet. Se ovan. Det är inte bara bröstvårtorna som gillar a good squeeze.

3. De kan inte prata. Så det är lika bra att du slutar försöka få ögonkontakt med dem istället för oss när vi pratar. Ögonen sitter längre upp. Under våra ögonbryn ungefär.

Floating split cantaloupe
Related Article
Advertisement - Continue Reading Below

4. Det är skönt med bröstmassage. Alltså en riktig massage. För att bli av med spänningar. Inte för att det är erotiskt, även om det ju ofta kan leda till nåt i den vägen. Efteråt.

5. Massera gärna rygg och nacke också. Speciellt om vi har stora bröst. Det tar på rygg och nacke att släpa på dem hela dagen.

6. Glöm inte bort dem. Oralsex i all ära, men glöm inte bort att brösten gärna är med på ett hörn.

Related Article

7. Behåar är aldrig riktigt bekväma. Inte ens de fula.

8. Att ta av sig BHn när man kommer hem kan vara det bästa som finns. Känslan är obeskrivlig. Se ovan.

Most Popular

9. Vi bestämmer inte över våra bröstvårtor. De gör precis som de själva vill. Vilket ibland är raka motsatsen mot vad de "borde" göra. Så om de inte blir hårda när du leker med dem, så behöver det inte betyda att vi inte gillar det. Fast å andra sidan - vissa av oss har bröstvårtor som visar PRECIS vad vi känner (och i så fall kanske du ska oroa dig om de inte blir hårda av din touch)...

Related Article

10. Vi gillar att hålla på med dem. Typ som hur ni alltid ligger med handen innanför byxorna när ni chillar på soffan. Kom igen - om ni hade bröst hade ni också gosat med dem.

11. Det ena är större än det andra. Lycka till att hitta den tjej som inte har olika stora bröst, för det är helt normalt.

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?