9 killar avslöjar vad de INTE gillar i sängen

Spoiler: De tycker det är som skönast när det är bra för dig också! 9 Reddit-killar avslöjar vad de inte gillar i sängen

Mest läst

Bara så vi har sagt det och att alla förstår; det viktigaste under sex är ju självklart att båda parter ska njuta och känna sig bekväma. Å andra sidan, så har vi väl alla frågat oss själva, "vad är det killar inte gillar i sängen?" Det finns ingen som vill känna att de inte räcker till, därför har vi tagit hjälp av en killpanel från forumsidan Reddit som hjälper till att besvara alla stora frågetecken.

Advertisement - Continue Reading Below

9 killar avslöjar vad de INTE gillar i sängen

1. För lite deltagande. Från en aktiv användareRandianHero så är det inte speciellt kul för honom när hans sexpartner inte visar entusiasm under sex. En annan användare kallar detta för "starfishing", alltså att ligga med armarna och benen utsträckta utan att göra något.

2. När hon använder tänderna. "Sluta försök att gnaga på min snopp". — AddictedToPeas

Mest läst

3. Att inte vara aggresiv nog. Tydligen är det viktigt att hitta ett balanserat tillvägagångssätt till den perfekta avsugningen. Enligt sumo_kitty: "Tänk dig att en tjej sätter sina läppar runt din snopp och det är allt. Inget sug och inga rörelser". Så om du inte är tillräckligt aktiv när det kommer till mun-mot-snopp fronten är detta tydligen också något som killar inte gillar i sängen.

Friends smiling while riding car
Related Article

4. När hon äter kakor i sängen. Okej, denna var lite oklar. Men som användaren med det något ironiska (och kakliknande) namnet Kraker20 påpekar: "smulorna kommer överallt!" Egentligen håller jag helt med om denna...

5. När hon inte säger vad hon gillar. Flera användare påpekar hur viktigt det är när båda kan njuta av sexet. Izitable påpekar saken, "Säg vad du gillar och ge honom tips på hur du vill att han ska göra det. Det kommer förbättre sexet för båda er".

6. Faking. Fake it till you make it, hör man ju alltid men det visar sig att killar inte är så dumma när det kommer till att skilja ett "äckta" från ett påhittat stön. Än en gång är det Izitable som kommer med ett råd och säger vad han inte gillar i sängen: "Vissa kvinnor tror att de är ganska bra lögnare och att de är duktiga på att fakea olika ljud. Men för mig är detta en riktig turnoff. Jag föredrar istället försiktiga, tysta men riktiga stön istället för högljudda och fakea "skrik".

7. Dåligt självförtroende och att vara rädd för att pröva på nya saker. För rebuildingMyself och flera andra användare är detta en väldigt viktigt del!

8. När tjejen aldrig är överst. Killar gillar även när tjejen visar vad hon vill ha och tar över kontrollen, säger Dennisjcj.

9. När hon tar fram mobilen. Alltså, killar och tjejer: låt sängkammaren vara en mobilfri zon! Som ScooterTheMartini påpekar att detta är en lika stor hell no som att fakea en orgasm! Och denna funkar så klart åt båda hållen; tänk hur det skulle kännas om han helt plötsligt tog upp sin mobil för att kolla jobbmailen medan du är halvvägs till orgasm!

Gillade du artikeln? Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!

Related Article
Related Article
Young Man With Head in Hands
Related Article

Vad tycker du?

GIF
Relationer
Dela
5 sexställningar för tjejer med långt hår
Din blow out kommer att tacka dig
Relationer
Dela
Frågorna han vill att du ställer på första dejten
Och nej, det är inte frågor om sex.
Shot of a young man piggybacking his girlfriend through a foreign city
Relationer
Dela
Saker din pojkvän gör som visar att han är en keeper
Så här vet du om du har en keeper på kroken
Relationer
Dela
De enda metoderna som garanterar att en kille bli kär i dig
De psykologiska tricken som fungerar på alla killar
Relationer
Dela
Övningen som ger dig ökad sexlust
Ny studie visar sensationella resultat!
Relationer
Dela
10 saker alla lyckliga par gör
Det är viktigt att ta vara på dig själv - och på varandra!
Relationer
Dela
Fråga en kille: Vad gillar killar i en tjej?
Cosmopolitans dejtingexpert Erik svarar på dina frågor
Relationer
Dela
De bästa relationsråden från par i lyckliga förhållanden
Äntligen får vi veta hemligheten 💕
Relationer
Dela
Det största misstaget tjejer gör när de dejtar, enligt mannen
Cosmopolitan pratar med ett gäng svenska killar om hur tjejer beter sig när de dejtar
Relationer
Dela
Sexställningar perfekta för par med stor längdskillnad
Små ändringar kan göra extrema skillnader till erat sexliv!