Tecken på att han vet att du är kär i honom

Trodde du att du kunde gömma det för honom? Nej nej, här är tecken på att han vet att du är kär i honom!

Mest läst

Du kan vara riktigt duktig på att hålla hemligheter, men när hjärtat börjar banka till takten av Crazy in Love så fort han närmar sig rummet du är i, då finns det några tydliga tecken som avslöjar dig. Här är några vanliga tecken på att han vet att du är kär i honom.

Tecken på att han vet att du är kär i honom

1. Du kommer ihåg allt han någonsin sagt eller gjort i din närvaro och denna informationen klarar du inte av att hålla till dig själv. Som när han säger att han är törstig och du köper honom en FESTIS kaktus och låtsas som att du inte visste att det var hans favorit.... Hur många känner du som dricker FESTIS kaktus, egentligen? Exakt.

Advertisement - Continue Reading Below

2. Den som skrattar högst när han säger ett skämt är alltid du. Till och med på hans dåliga skämt. Till och med på dem han vet är dåliga. Du är hans number one fan medan resten av gänget knappt får ett litet leende när de prövar sig på ett skämt...

3. Ditt ansikte ändrar färg när han är i närheten. Och då frågar han sig själv om du har en speciell hudton som han aldrig sett förut eller om du använder dig av en ny sminktrend som han inte hört om. Men lets face it, tjejer, detta är nog för det mesta bara ett tecken på att han vet att du är kär i honom.

Mest läst

4. När du blir som en spegelbild av honom. Inte att du börjar växa skägg eller något liknande, men att spegla en annan persons beteende och rörelser är ett omedvetet sätt att berätta för personen att ni är på samma våglängd. Eller, du vet, att du bara vill få med honom mig och klä av honom alla kläder.

5. För att alla andra han känner tittar inte på honom med samma intensiva blick. Dina ögon avslöjar dig, huruvida det är för att du inte kan sluta stirra djupt in i hans ögon för att han också ska känna det du känner eller för att du inte kan sluta dregla över hur snygg han är.

6. När han vaknar på söndagsmorgonen har han 53 nya likes på hans Facebook-bilder. Och alla är från dig... Om det inte är kroppsspråket som avslöjar dig, ja, då är det helt klart detta. Du har varit borta en helg och bara måste stalka honom för att se vad han har gjort den senaste tiden. Eller vad han gjorde för ett år sedan. Eller två.... #TooMuch

Ok, om vi är helt ärliga så är det inte nödvändigtvis så att alla dessa punkter verkligen är tecken på att han vet att du är kär i honom, och som vi alla vet är män inte alltid lika observanta när det kommer till kvinnans subtila ledtrådar som vi vill. Men med det sagt, så plockar nog hans undermedvetna upp mer än vad han själv gör. Men det bästa är nog alltid att bara gå fram till honom och säga det rakt ut så han fattar...

Gillade du artikeln? Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?

Couple playing in bed
Relationer
Dela
8 sätt att hålla sexet hett (utan piskor och kedjor)
Vanilj är den populäraste glassen av en anledning, okej?
Relationer
Dela
Varför du aldrig ska ligga med dina vänner
Är det verkligen värt det?
Shot of a young man piggybacking his girlfriend through a foreign city
Relationer
Dela
Saker din pojkvän gör som visar att han är en keeper
Så här vet du om du har en keeper på kroken
Relationer
Dela
De enda metoderna som garanterar att en kille bli kär i dig
De psykologiska tricken som fungerar på alla killar
Relationer
Dela
Övningen som ger dig ökad sexlust
Ny studie visar sensationella resultat!
Relationer
Dela
10 saker alla lyckliga par gör
Det är viktigt att ta vara på dig själv - och på varandra!
Relationer
Dela
Fråga en kille: Vad gillar killar i en tjej?
Cosmopolitans dejtingexpert Erik svarar på dina frågor
Relationer
Dela
Det största misstaget tjejer gör när de dejtar, enligt mannen
Cosmopolitan pratar med ett gäng svenska killar om hur tjejer beter sig när de dejtar
Relationer
Dela
Sexställningar perfekta för par med stor längdskillnad
Små ändringar kan göra extrema skillnader till erat sexliv!
Relationer
Dela
Saker killar faller för hos tjejer... som är viktigare än utseendet
Gillar du mat, har ett driv och är inte rädd för att skita ner dig?