Tecken på att du är redo för ett förhållande

Är båda kära? Check! Kära.... i varandra? Check! Redo för ett förhållande? ....... Ta reda på svaret här!

Mest läst

Är båda kära? Check! Kära.... i varandra? Check! Redo för ett förhållande? ....... Det behövs mer än bara känslor för att få en relation att fungera, oavsett hur mycket det pirrar i kroppen när ni är tillsammans. Ta reda på om du är klar för steg #2. Det vill säga, är du redo för ett förhållande?

Tecken på att du är redo för ett förhållande

1. Du är förälskad! Säg något som jag inte redan visste, tänker du, men underskatta inte detta. Om du bara vill bli tillsammans med honom för att det är mysigare att titta på Netflix när man är två - ja, då är detta förmodligen ett tecken på att du inte är redo för ett förhållande.

Advertisement - Continue Reading Below

2. Du skräms inte av tanken av att vakna upp bredvid honom varje morgon. I de flesta förhållanden sker det naturligt att man träffar varandra (nästan) varje dag. Fråga dig själv om detta verkligen är något som du kan se dig själv göra. Om ja, ett steg i rätt riktning!

Läs också: Detta kan vara hemligheten till ett bättre förhållande ♥

3. Ordet "kompromiss" är ett väletablerat ord i ditt ordförråd. There's no "I" in a "Team", eller något liknande.... Inte för att du och bae kommer att smälta ihop och bli en person utan några egna tankar eller meningar, men det är fint om ni skulle kunna komma överens i livets stora frågor. Vill ni ha barn eller inte, hund eller katt, ananas på pizzan eller inte?

Mest läst

4. Du tänker inte på dina ex längre. De säger att det bästa sättet att komma över någon är att komma under någon, men detta är (tyvärr) ingen genväg för att påbörja en ny relation. Om du fortfarande ser ditt ex när du blundar eller om du fortfarande drömmer om honom på nätterna, då kanske du ska överväga om du är redo för ett förhållande eller inte...

5. Du håller inga agg. Det är självklart viktigt att kunna säga till när något inte stämmer och en ska inte behöva vara rädd för att ta en konflikt. Men, och detta har med kompromiss att göra, agg mot en person som du ska träffa varje dag är inte roligt för någon av er. Lär er förlåta varandra för de små sakerna och hitta sätt att jobba på problemen ni har!

Läs också: Följ dessa enkla tips så kommer du få ett lyckligare förhållande direkt

6. Du har dina egna intressen. En relation kan vara något fantastiskt för att krydda till livet, men låt det inte vara ditt enda intresse i livet! Även om ni är kära så kommer ni tröttna på att bara stirra in i varandras fina ögon dag in dag ut... (ja, vi vet att det finns undantag... men de flesta av oss vill hitta på något annat så småningom!). Alltså, se till att du har ett händelserikt liv som singel först, då är du ett steg närmare till att vara redo för ett förhållande!

7. Du accepterar honom som han är. Inte "om bara han skar ner lite på pizzan" eller "om han bara slutade festa så mycket". Att försöka ändra på den andra personen är inte en bra start på en ny relation. Vänta tills du har barn, då kan du sätta större press på honom Älska honom för vad han är, och om du redan vet att du aldrig kommer att kunna vara med någon som luktar pizza 24/7 eller festar för mycket, ja då kanske det förhållandet inte var meant to be. Det finns så klart inga regler utan undantag, och det är absolut inget fel med att försöka motivera honom till att leva ett sundare liv - så länge ni båda är villiga att ändra på det (som ett team). När vi ändå är igång, de håliga strumporna får du lov att kasta....

Gillade du artikeln? Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?

GIF
Relationer
Dela
5 sexställningar för tjejer med långt hår
Din blow out kommer att tacka dig
Relationer
Dela
Frågorna han vill att du ställer på första dejten
Och nej, det är inte frågor om sex.
Couple playing in bed
Relationer
Dela
8 sätt att hålla sexet hett (utan piskor och kedjor)
Vanilj är den populäraste glassen av en anledning, okej?
Relationer
Dela
Varför du aldrig ska ligga med dina vänner
Är det verkligen värt det?
Shot of a young man piggybacking his girlfriend through a foreign city
Relationer
Dela
Saker din pojkvän gör som visar att han är en keeper
Så här vet du om du har en keeper på kroken
Relationer
Dela
De enda metoderna som garanterar att en kille bli kär i dig
De psykologiska tricken som fungerar på alla killar
Relationer
Dela
Övningen som ger dig ökad sexlust
Ny studie visar sensationella resultat!
Relationer
Dela
Fråga en kille: Vad gillar killar i en tjej?
Cosmopolitans dejtingexpert Erik svarar på dina frågor
Relationer
Dela
Det största misstaget tjejer gör när de dejtar, enligt mannen
Cosmopolitan pratar med ett gäng svenska killar om hur tjejer beter sig när de dejtar
Relationer
Dela
Sexställningar perfekta för par med stor längdskillnad
Små ändringar kan göra extrema skillnader till erat sexliv!