Saker som inte går att undvika när ni flyttar ihop

Gör er klara för massa IKEA-häng tillsammans...

Mest läst

Sista flyttlådan är packade och flyttbilen är på väg, men vad väntar på andra sidan? Vad händer egentligen när ni flyttar ihop med varandra?

10 saker som händer när ni flyttar ihop

1. Diskutioner. Och till slut så kommer en av er visa vad skåpet ska stå, bokstavligt talat! Även om du tror att ni kommit överens om det mesta så kommer det avslöja sidor hos varandra som ni aldrig visste existerade. Se detta som det ultimata relations testet - om du lyckas komma överens om vilken färg på väggen ni ska ha, då är ni redo för allt!

Advertisement - Continue Reading Below

2. En av er kommer vara den "städade" personen. Och den andra kommer att visa sina sanna stökiga sidor. Båda två kommer nog tycka att den andra personen är den onormala. Förmodligen är ni båda lika konstiga. Lycka till med detta!

monica gellar

3. Du kommer spendera väldigt mycket "inne-mys-tid" tillsammans. Och då menar vi en hel del! För varför gå ut på och käka en romantisk middag när du kan fixa räkor och bubbel hemma och kolla på Netflix från din egen soffa? I denna fas kommer era vänner att undra om ni har gått i ide och det stämmer väl på sätt och vis. Kom bara ihåg att frisk luft är också bra för kropp och själ!

Mest läst

4. Du får en bättre och helt ny relation till IKEA. Ordningen går väl ofta så här: ni träffas, blir kära, flyttar ihop och sedan IKEA! Detta går inte att undvika - du borde redan nu ställa dig in på att du kommer spendera flera helger på jakt efter den perfekta soffan. Låt oss inte ens börja prata om när du måste åka tillbaka för att lämna tillbaka produkterna för att vissa delar saknades... Tips: stessa av dig i bollhavet!

SoulPancake love happy friends smile

5. En av er kommer uppskatta besök mer än den andra. Ingen kommer bli helt nöjd här så det är bara att hitta en kompromiss som båda kan leva med... och hitta den så snart som möjligt.

6. Saker måste slängas... Oavsett hur mycket du gillar dina saker, när man flyttar ihop, kommer det finnas brist på utrymme. Se det som något positivt - det finns många i världen som kommer uppskatta de kläder du väljer att inte behålla. Eller hans kläder som han vägrar slänga - som har sentimentalt värde men är fulla av hål, fläckar och missfärgningar. Utnyttja detta gyllene tillfälle för det kommer aldrig komma igen!

clothes film 90s clueless amy heckerling

7. Alla hans konstiga vanor kommer fram. Han kanske tycker om att klippa tånaglarna i sängen eller sjunga och dansa när han lagar mat. Oavsett hur äckliga eller charmiga du tycker hans vanor är - får du heller inte glömma att han också kommer lägga märke till vissa av dina vanor och tycka de är oerhört konstiga.

8. Ni har olika temperatur preferenser inomhus. Underskatta inte detta. När du vaknar mitt i natten i en pöl av ditt eget svett för att han inte kan sova i ett rum som är kallare än 30 grader - då har du ett riktigt problem.

HULU the mindy project mindy kaling wake up mindy lahiri

9. Ibland behöver man egentid, men då är han alltid där. När du är nykär och ni äntligen har flyttat ihop kanske det är svårt att säga till ens partner att man behöver vara själv, men försök vara ärlig. Annars kommer det bara bli mer problem i framtiden. Om du behöver komma bort från sambolivet är vännerna en perfekt ursäkt!

10. Slutligen, ni har inte längre några hemligheter för varandra. Freaka inte ut nu, detta är stort sett en bra sak! Efter några år under samma tak har ni nog båda kissat med dörren öppen, ätit ostbågar i sängen och berättat era äckligaste hemligheter. Även om detta kanske låter som en romance-killer så är det egentligen bara ett tecken på att du är helt avkopplad och 100% dig själv när ni är tillsammans.

Gillade du artikeln? Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?

Relationer
Dela
Frågorna han vill att du ställer på första dejten
Och nej, det är inte frågor om sex.
Couple playing in bed
Relationer
Dela
8 sätt att hålla sexet hett (utan piskor och kedjor)
Vanilj är den populäraste glassen av en anledning, okej?
Relationer
Dela
Varför du aldrig ska ligga med dina vänner
Är det verkligen värt det?
Shot of a young man piggybacking his girlfriend through a foreign city
Relationer
Dela
Saker din pojkvän gör som visar att han är en keeper
Så här vet du om du har en keeper på kroken
Relationer
Dela
De enda metoderna som garanterar att en kille bli kär i dig
De psykologiska tricken som fungerar på alla killar
Relationer
Dela
Övningen som ger dig ökad sexlust
Ny studie visar sensationella resultat!
Relationer
Dela
Fråga en kille: Vad gillar killar i en tjej?
Cosmopolitans dejtingexpert Erik svarar på dina frågor
Relationer
Dela
Det största misstaget tjejer gör när de dejtar, enligt mannen
Cosmopolitan pratar med ett gäng svenska killar om hur tjejer beter sig när de dejtar
Relationer
Dela
Sexställningar perfekta för par med stor längdskillnad
Små ändringar kan göra extrema skillnader till erat sexliv!
Relationer
Dela
Saker killar faller för hos tjejer... som är viktigare än utseendet
Gillar du mat, har ett driv och är inte rädd för att skita ner dig?