Fråga en kille: Vad gillar killar i en tjej?

Cosmopolitans dejtingexpert Erik svarar på dina frågor

Mest läst

Frågan: Det finns en kille på jobbet som jag har varit intresserad av i ett tag. Problemet är att han skickar mixade signaler och jag kan inte riktigt tyda om han verkligen är intresserad av mig och flörtar eller om han bara är vänligt. Vad gillar killar i en tjej? Vad gör att en kille vill dejta en tjej vs att inte se henne som "flickvänsmaterial"? Vad vill män ha i en kvinna som gör att de ses som ett kap?

Advertisement - Continue Reading Below

Ebba, 26

Vår dejtingexpert Erik svarar:

Vad killar vill ha skiljer mycket från person till person men jag ska försöka utgå ifrån majoriteten.

För det första, vad vill killar ha i sitt liv?

Det är här du kommer att hitta det största skillnaderna mellan olika män. Vissa älskar sport och andra bryr sig inte alls om sport. Vissa älskar vetenskap och andra är totalt ointresserade av det. Vissa men älskar fitness, vissa resor och andra humor. När du vet vad din kille gillar så vill du verkligen försöka förstå dig på dessa saker. Fråga även saker om dessa intresseren och visa att du är intresserad av att lära dig mer om de. Det kommer helt klart göra att ni kommer varandra närmre och att han gillar dig mer.

Mest läst

Tillexempel, om jag är tillsammans med en tjej vill jag att vi ska se min favoritfilm tillsammans. Varför? Eftersom jag redan är tillsammans med henne så vet jag att vi har liknande intressen och att dela med mig av vad jag gillar göra att vi connectar mer.

När en kille känner att du bryr dig om saker han bryr sig om kommer han att vilja dela med sig av mer med dig. Han kommer att prata om djupare saker som han inte berättar för andra för att han känner att ni är connectade. Så det viktigaste du kan göra är att försöka förstå honom på så många plan som möjligt.

Män vill känna sig som vinnare

Oavsett vad det gäller så älskar men att vinna. Det är viktigt för dig att förstå i vilka områden han vill vinna eftersom det är de som avgör om han är lycklig eller inte. Om han känner sig som en vinnare med dig är chanserna större att det kommer att bli ni och att erat förhållande kommer att hålla i längden.

Läs även: Fråga en kille: Vad är anledningen till att han tappar intresset från ingenstans?

Vad killar vill ha i en kvinna

Om vi ska vara ytliga så bryr sig killar om hur du ser ut. Om du totalt ignorerar detta kommer du ha en stor nackdel när det gäller att få killar på fall. Många kvinnor fokuserar på de saker som de gillar minst med sig själva medan män lägger fokus på de saker de gillar mest.

Många kvinnor kan gå från helt "normala" till superheta genom att bara klä sig i kläder som passar deras kroppstyp och sminka sig rätt. Det handlar om marknadsvärde.

Med marknadsvärde menas det att killar vill ha de som alla andra killar vill ha. Men att spela svår och försöka få en man att jaga dig kommer endast att ha motsatt effekt. Det som verkligen fungerar är att…

Vara en tjej som män känner att de behöver förtjäna

Vad betyder det? Det betyder att inte alla killar kan få dig utan bara den bästa – killen behöver vinna dig. Om han känner att du är med honom bara för att du vill ha en pojkvän så kommer han knappt att anstränga sig eftersom ditt största intresse är att få en tom pojkvänstitel.

Om han istället känner att han har vunnit dig över alla andra män som vill ha dig så kommer han att fortsätta arbeta hårt i förhållandet. Du måste hålla ditt marknadsvärde högt och få honom att känna att du är ett pris som alla andra killar i världen kämpar för att få. Det enkaste sättet att uppnå detta är att vara dig själv, bry dig om ditt yttre och vara självsäker. Inget gör en tjej hetare än självförtroende!

Erik

Gillade du artikeln? Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?

Shot of a young man piggybacking his girlfriend through a foreign city
Relationer
Dela
Saker din pojkvän gör som visar att han är en keeper
Så här vet du om du har en keeper på kroken
Relationer
Dela
De enda metoderna som garanterar att en kille bli kär i dig
De psykologiska tricken som fungerar på alla killar
Relationer
Dela
Övningen som ger dig ökad sexlust
Ny studie visar sensationella resultat!
Relationer
Dela
10 saker alla lyckliga par gör
Det är viktigt att ta vara på dig själv - och på varandra!
Relationer
Dela
De bästa relationsråden från par i lyckliga förhållanden
Äntligen får vi veta hemligheten 💕
Relationer
Dela
Det största misstaget tjejer gör när de dejtar, enligt mannen
Cosmopolitan pratar med ett gäng svenska killar om hur tjejer beter sig när de dejtar
Relationer
Dela
Sexställningar perfekta för par med stor längdskillnad
Små ändringar kan göra extrema skillnader till erat sexliv!
Relationer
Dela
Saker killar faller för hos tjejer... som är viktigare än utseendet
Gillar du mat, har ett driv och är inte rädd för att skita ner dig?
Relationer
Dela
Pinsamma saker han gör i sängen som han hoppas att du inte märker
Vissa saker händer och när det händer - hoppas han att du inte märkte det...
Relationer
Dela
Ögonblicken som gör honom kåt från ingenstans
Och det är inte en naken kvinnokropp...