1. När du säger "Fortsätt" och han börjar göra någonting helt annat. "Fortsätt" betyder inte snabbare. Det betyder inte hårdare. Det betyder att du ska fortsätta på precis samma sätt!

2. När du måste byta ställning lite diskret så att han är på rätt plats. "Jag måste flytta på mig så att det är bekvämt. Jag försöker hitta en ställning som gör att det är lite skönt för mig också."

Advertisement - Continue Reading Below

3. När orgasmen bara försvinner. "Jag var så nära! Så nära! Nej, jag vet inte vad som hände!"

4. När du äntligen får orgasm så är den sådär. Shit va segt. Världens sämsta känsla.

5. När du helt plötsligt börjar tänka på en person som du hatar. Men av någon anledning verkar det funka. Tips: nämn det aldrig för någon.

6. När du börjar tänka på en av hans kompisar. Det är fel – helt fel! Du gillar ju inte ens hans kompis. Kanske bara lite grann när han skrattar. Han har ett underbart skratt. Kom igen, lite fokus nu! Det där kan du tänka på efter att du har fått orgasm.

Most Popular

7. När du börjar tänka "det gör inget" eftersom han åtminstone har försökt. "Åh nej. Det gick ju så bra där ett tag. Du gjorde ju jättemånga bra saker. Det måste vara mitt fel. Ja, så är det. I kombination med att du är skitdålig på att ha sex!"

8. När han tror att han gör någonting bra fastän han är på helt fel ställe. Du behöver inte jucka mot mitt lår, men tack ändå.

9. När du är klar och han vill gosa och du vill sova. Många tror att det här inte händer kvinnor, men det är lika troligt att vi får en orgasm och vill somna direkt utan något gosande.

10. När du har kramp i benet, men inte vill flytta på dig eftersom det kommer att sabba allt. Så du hoppas på att ditt ben domnar bort totalt, för vem bryr sig?

11. När han pratar bort din orgasm. "Vi kanske skulle ha pratat om det här innan, men ditt 'sexiga snackande' är ett totalt antiklimax."

12. När han är överförtjust i en konstig ställning som du inte gillar.
Vem gillar den här ställningen?! Hette hon Samara? Var det hon med de fransiga västarna? Pratar ni fortfarande? Hur ofta då? Lite konstigt att du aldrig har nämnt henne tidigare.

13. När han pumpar på och du försöker sänka tempot. Och du måste påminna honom om att han inte behöver en stadig rytm för att få orgasm, men att du definitivt behöver det.

14. När en del av dig vill att han bara ska gå så att du kan onanera ifred. Det är en tragisk, men underbar känsla.

15. När han tror att det är över bara för att han fick orgasm.
 Okej. Snyggt försök.

16. När du inte orkar längre och ibland (inte alls ofta) bestämmer dig för att fejka orgasm. Män verkar tro att kvinnor fejkar orgasm för att lura dem. Icke.Vi fejkar så att du ska sluta, för sex med dig hade aldrig lett till någon orgasm oavsett. Om vi fejkar så kan du sluta. Och på tal om det: Fejka aldrig orgasm. Tala om för honom hur du vill ha det, och om han inte klarar av det så är han nog inte rätt för dig. Du är värd en orgasm!

 

 

Vad tycker du?