Naturligtvis vill du vara en god vän till dina vänner. Vissa egenskaper bidrar till att du är en bra vän och också ses som en. Läs här hur många av dessa egenskaper du redan har och hur du kan bli en ännu bättre vän! 😃 

1. Lyssna noggrant. Försök att lyssna istället för att prata. Många människor samtalar genom att prata, men det är faktiskt mycket viktigare att lyssna på din vän eftersom då hör du vad hon egentligen säger. Du kan också hjälpa henne bättre på detta sätt.

Advertisement - Continue Reading Below

2. Sök och håll kontakt. En riktig vän är där ständigt. Hon försvinner inte för några veckor för att komma tillbaka när det passar henne bäst. Klart att du och din vän inte behöver texta, skypa, facebooka och snapchatta varannan varje dag, men för en vänskap är det viktigt att hålla kontakten och visa intresse.

 3. Var på plats. Och då inte bara i bra tider utan också i dåliga. Det finns vänner som bara är där för att festa och ha skoj, men en jättebra vän finns alltid där! Även om hennes liv inte är så bra just nu...

Most Popular

4. Acceptera henne. Ingen tycker om att bli dömd och i synnerhet inte av en vän. 

5. Var omtänksam. Visst kan du skicka henne ett meddelande på Facebook när hon fyller år, men det är väl roligare och mycket mer unikt att överraska henne med ett kul födeledagskort eller hemlagad tårta bakad med kärlek?!

6. Visa intresse. En bra vän frågar hur sin väns dag på jobbet var, vad hon ska göra till helgen och hur det står till med denna snygga mannen hon pratade om. Du bryr dig inte om att ni redan pratade om hennes nya love interest i timmar igår. Du vill bara vara up to date av hennes liv. 

7. Unna henne det bästa. Var uppriktigt glad när hon har fått det där fantastiska jobbet eller att hennes pojkvän äntligen har friat till henne. Även om du kanske är lite avundsjuk så unnar du henne ALLT. Det är ju din bästis. 🙋

8. Stöd henne i allt som hon gör. Det är inte frågan om vad hon vill göra: du stöttar henne oavsett vad det är hon ska göra. Vill hon göra ett Facebook-konto till sin katt eller switcha jobb? Du hejar på henne. That's what friends are for!

Från: Cosmopolitan NL

Vad tycker du?