"Hur många har du legat med?" är säkert en fråga du har ställts inför tidigare."Ehhhh...ehhhh... låt mig räkna" Ska jag ljuga? Säga sanningen? Är det för många eller är det för få?

Hur många sexpartners är egentligen det ultimata när man träffar en ny partner?

Dejtingsajten IllicitEncounters.com påstår ha hittat den "ultimata siffran" av ex-lovers innan man väljer att stadga sig med den rätta. Sajten undersökte gifta par, 1000 män och kvinnor, där det fick svara på hur många partners de önskade att deras respiktive hade haft sex med innan de.

Advertisement - Continue Reading Below

Och det gyllene talet är 10 sexpartners. "Varken för varmt eller för kallt".

ryan gosling crazy stupid love

Deltagarna som hade mer än 10 sexpartners ansågs promiskuösa medan de som hade mindre ansågs oerfaren, skriver the Telegraph. Det vanligaste svaret var mellan 8-12 sexpartners (38% kvinnorna svarade detta och 37% av männen).

Vidare tyckte männen att det var jobbigare än kvinnorna om ens partner hade haft mer än 10 tidigare sexpartners och det var bara 30% av männen som faktiskt ville veta hur många tidigare sexparterns deras kvinna hade haft.

Most Popular

Christian Grant från IllicitEncounters.com menar att sättet vi dejtar och att våra sexvanor håller på att förändras väldigt snabbt.

"Jag tror att vi håller på att bli mycket mer toleranta och sexuellt äventyrliga. Om vi hade genomfört den här undersökningen för tio år sedan hade män förväntat sig att en potentiell partner skulle ha legat med mycket färre personer", säger han till Telegraph.

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook ochInstagram!

Related Article
Related Article
Related Article

Vad tycker du?