Cosmopolitans killpanel besvarar frågor om snoppar

Hur känns det egentligen att vara inne i en kvinna?​​​

Mest läst

För cirka två månader sedan skrev Cosmopolitan en artikel om alla frågor vi kvinnor har om snoppar. Hur känns det att vara med en kvinna, är det svårt att pricka när de kissar och har de flesta snoppar fått ett namn? Detta var några exempel på de frågor som vi kvinnor hade.

Självklart var vi också tvungna att få svar på dessa frågor. Jag träffade två killar från Stockholm; Anton (26) och Jesper (25) för att besvara frågorna.

Advertisement - Continue Reading Below

Cosmopolitans killpanel besvarar frågor om snoppar

1. Hur känns det när man får stånd? Bokstavligen.

A: Självaste ståndet i sig självt känns inte så mycket, det är mer bara en liten kittlande euforisk känsla i kroppen som jag kopplar mer till kåtheten än till självaste ståndet.

J: Du märker ju först att det fysiskt händer något och så blir det lite varmt och bultar.

2. Pungen! Vad vill ni egentligen att vi ska göra med den? Ska vi klämma på den? Lämna den ifred?

A: Pungen är svår. Det är ashärligt med beröring och om tjejen leker lite med den, men samtidigt så krävs det - för mig i alla fall - mycket tilllit. Det är väldigt känsligt. Men annars är det bara att leka på och skoja runt - för det är härligt!

Mest läst

J: Jag vill asbolut inte att den glöms bort. Tjejen får gärna ta på den och massera den varsamt eller suga lite på bollarna - bara inte för hårt. De är väldigt ömtåliga så det är en fin gräns mellan vad som är skönt och pirrar lite, till att det faktiskt gör ont.

Cosmo: händer eller mun?

A: Både och. Mun och tunga och händer och gärna ner under, mellan, alltså i bryggan. Mellan pung och röv, helt enkelt.

3. Vad händer när du blir kåt och har jeans på dig? Vart tar den vägen? Gör det ont?

A: Haha! Det blir nästan ännu mer nice, dels för att man ofta har på sig jeans i mer allmänna situationer, men sedan så kan det också vara ganska nice när jeansen tar emot lite också. En skön anti-effekt.

J: Den ställer/lägger sig upp - och trycker på som att den vill ut. Skönt!

4. Hur känns det egentligen att vara inne i en kvinna?

A: Det är jävligt intressant alltså, när man tänker på det så… Framförallt är det jävligt häftigt, alltså helt sjukt när man tänker på det… att man kommer in i en annan människas kropp på det sättet. Och det är ju varmt och jävligt glidigt och bara väldigt härligt. Jag försöker definiera de exakta känslorna… varmt och mjukt och du känner verkligen att du är inne i en annan tycker jag, för att du kan toucha båda uppåt, nedåt, framåt och känna att det faktiskt är väggar som omsluter. Men jag har aldrig testat att stoppa kuken i en tomat eller en paj… när jag var liten stoppade jag den i en toalettrulle för att se om det var kul men det var det ju inte… haha…

J: Det är skönt, varmt och ja, det är varmt. Det är väldigt svårt att beskriva hur det känns... jag vet inte hur jag ska beskriva det. Det känns bra så klart. Men det enda man känner som ett tecken på vaginan är att det är härligt och varmt.

Snabb slutsats: Det är mjukt, härligt, varmt, varmt och... varmt!

5. Har du ångest över din storlek? Om nej, tror du att många killar har det?

A: När jag var liten fanns det mycket frågor kring mig själv, om det var en normal storlek eller hur jag låg till i förhållande till alla andra. Och sjukt svårt att bedömma det i duschen, slak och liten. Sedan med tidan har jag väl bara insett att jag har en sjukt bra storlek för det lär man se och förstå med reaktioner och hur det fungerar.

J: Nä det har jag inte men jag tror att det är väldigt många som har det. Just för att man är så osäker på det, för att man kanske inte har fått bekräftelse över det. För att man har sett så många olika också, båda det ena och det andra, åt båda hållen - så det är svårt att veta vad som är "normalt".

6. Har du någonsin blivit rädd att du ska mosa den när du sover?

A: Nä men jag har ju väldigt många gånger vaknat upp med råstånd och funderat på varför. Då har jag förmodligen legat på något härligt sätt och gnuggat den lite så. Men jag har aldrig varit rädd för att mosa den, nej.

J: Aldrig.

7. Är det svårt att pricka när du kissar?

A: Jag hade ett moment igår när jag hade svårt för att pricka, jag blev jävligt irriterad. För jag försökte verkligen att pricka och så gick det inte. Ibland kan det vara någonting som ligger i mynningen som stör strålens riktning. Det kan vara att man kanske inte har kissat på ett tag, att det är ihopklibbat eller att det ligger ett hårstrå där. Eller så håller man den skevt bara. Men det är inte svårt att pricka egentligen. När man har stånd är det mycket svårare, då kissar man typ rakt fram.

J: Nä men det är väldigt svårt att kissa när man faktiskt har stånd.

8. Brukar du sitta och leka med den? Bara för skojs skull? Och hur roligt är det egentligen?

A: Ja, ja och det är kul! Absolut! Det är väl den här klassiska grejen att killar stoppar in händerna innanför kallingarna när de bara sitter och det stämmer ju. Det är inte så spännande, utan det är bara… hmm… faktiskt inte funderat på det.

Advertisement - Continue Reading Below

J: Ja det brukar jag, och det är ganska kul men det är inte kul längre än fem minuter. Då är det är inte lika spännande längre.

9. Generellt sett, vad tycker du om sperma?

A: Helt sjukt alltså. Jag tycker mest det är jobbigt för mig själv när jag runkar, för tjejen eller för oss för att man behöver ta hänsyn till den biten. Att det är klibbigt och färgar av på lakanen och så vidare. Och så kan det ju vara kul också att ha sperma som en extra grej i sexet, man kan ju inkludera det i whatever man gör.

J: Jag har nog ingen bestämd uppfattning. Det är inte så att jag föredrar det.. om jag får det på mig själv så vill jag gärna ha bort det så fort som möjligt men jag tycker inte att det är äckligt.

Mest läst

Cosmopolitan: skulle du ta illa upp om en tjej spottade ut din sperma om du kom i hennes mun?

A: Det beror på hur hon spottar ut det; om det är med obehag och liksom typ så här "fyfaaan vad det här smakar illa", då hade det nog varit lite märkligt, om hon då dessutom var förberedd på att det skulle ske. Men om jag inte förbereder henne och jag kommer i hennes mun, då får jag ju skylla mig själv om hon spottar ut det.

J: Absolut inte.

10. Är det verkligen sant att en snopp kan åka in i kroppen om det blir för kallt?

A: Nä. Åker in gör den ju inte, den blir mindre. Åker in? Nä det tror jag verkligen inte att den kan.

J: Nä den kan väl inte åka in i kroppen men jag vet att om det är riktigt riktigt kallt så kan du själv trycka in den i kroppen men så fort du släpper handen så åker den ut igen.

11. Kan en pungkula vara större än den andra? Om ja, har du en favorit?

A: Ja. Nä, haha, jag har ingen favorit. Jag vet inte heller vilken som är min större och min mindre, jag tror att min högra kanske har pyttepyttelite mer tyngd i, men det är så jäkla svårt att känna och se och jag tror att det är så för alla.

J: Det kan de faktiskt vara men jag har ingen favorit.

11. Varför gillar du/killar att ta så många bilder på snoppen?

A: Vad ska man annars ta bild på? Jag kan tycka att det är sexigt med kuken liksom, som kroppsdel faktiskt. Och den smälter in bra i den övriga manskroppen. Om man är hyfsat rippad och vältränad så är kuken bara en jävligt jävligt nice extragrej.

J: Man ser den från ett annat sätt än vad man är van vid. Som kille ser vi alltid den ur samma vinkel och den ser exakt likadan ut men när du använder en kamera så får du se den ur ett annat perspektiv.

12. Har du mätt din snopp?

A: Ja, massa gånger. Det var många år sedan nu men jag gjorde det kontinuerligt när jag var yngre, några gånger efter att jag fyllt 20 också.

J: Ja, fast det var jättelängesedan nu alltså. Jag har inte gjort det sedan jag gick i grundskolan.

13. Känns det verkligen så skönt när tjejer tar den djupt i halsen eller är det bara för att killar "ska" tycka det?

A: Det är skönt, faktiskt. Det är extra skönt. När ollonet kommer så djupt i strupen så blir det ju så tight och väldigt tydligt att man är i strupen, att man är bakom hela systemet. Men sedan är det absolut ingenting som är outstanding, men det är ju en extra tighthet, det kramar åt lite extra och sedan så är det jävligt sexigt om tjejen också gillar det. Att få de där kvällvande känslorna liksom, om tjejen gillar det - då gillar ju jag också det.

J: Både och. Det är helt beroende på hur tjejen gör det. Om man märker att tjejen gör det för att hon vill göra det, för det är ju en skön känsla - när du känner att hela snoppen är inne i munnen - men det kan ju lätt bli omvänt om jag ser att hon gör det och inte tycker att det är nice och att det liksom blir för mycket. Men själva känslan är skön.

14. Har din snopp fått något namn? Om ja, varför?

A: Nä det har jag nog aldrig gett den. Helt ärligt alltså.

J: Nej.

15. Kan du bli stressad av möjligheten att få stånd på offentliga platser?

A: Nä.

J: I stort sätt i alla lägen - nej. Endast på badstränder.

16. Är det något du skulle vilja berätta om snoppar som jag inte har frågat?

A: Våga ta i liksom, den är inte så ömtålig som ni tror - när det kommer till sex, då!

J: Ah, när vi snackar tillfredsställelse är det många som fokuserar på att det ska vara snabbt och hårt när man tillfredsställer det andra könet. Men det är inte alltid det som gäller, utan mer ömhet och, för mig i alla fall… så funkar oftast inte det här "pang på rödbetan" utan hellre lite mer ömhet liksom.

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram

Vad tycker du?

GIF
Relationer
Dela
5 sexställningar för tjejer med långt hår
Din blow out kommer att tacka dig
Relationer
Dela
Varför du aldrig ska ligga med dina vänner
Är det verkligen värt det?
Shot of a young man piggybacking his girlfriend through a foreign city
Relationer
Dela
Saker din pojkvän gör som visar att han är en keeper
Så här vet du om du har en keeper på kroken
Relationer
Dela
De enda metoderna som garanterar att en kille bli kär i dig
De psykologiska tricken som fungerar på alla killar
Relationer
Dela
Övningen som ger dig ökad sexlust
Ny studie visar sensationella resultat!
Relationer
Dela
10 saker alla lyckliga par gör
Det är viktigt att ta vara på dig själv - och på varandra!
Relationer
Dela
Fråga en kille: Vad gillar killar i en tjej?
Cosmopolitans dejtingexpert Erik svarar på dina frågor
Relationer
Dela
De bästa relationsråden från par i lyckliga förhållanden
Äntligen får vi veta hemligheten 💕
Relationer
Dela
Det största misstaget tjejer gör när de dejtar, enligt mannen
Cosmopolitan pratar med ett gäng svenska killar om hur tjejer beter sig när de dejtar
Relationer
Dela
Sexställningar perfekta för par med stor längdskillnad
Små ändringar kan göra extrema skillnader till erat sexliv!