Vad gillar han? Vart gick han i skolan? Vad är hans titel på LinkedIn? Har han många vänner? Umgås han med många andra tjejer? Hur ser han verkligen ut?

Att dejtingsidor och appar gör det lättare att hitta folk att dejta är ingen nyhet, men sociala medier gör också att vi dejtar annorlunda och mycket enklare kan hitta information om varandra.Enligt en undersökning genomförd av TV4, där man studerat svenskars dejtingvanor, har det visat sig att kvinnor är mer benägna än män att kolla upp sina dejter i förväg.

Young couple drink coffee at italian café
Related Article
Advertisement - Continue Reading Below

Undersökningen visar att hälften av alla kvinnor "stalkar" sin dejt innan de träffas, medan männen hellre blir överraskade - mindre än 30% av dem kollar upp dejten innan mötet. Och visst har det hänt att han berättat någonting som borde vara spännande, men som inte är det för att - well - vi visste redan om det.....

stalk

Undersökningen är genomförd på ett slumpmässig uval från en pool på 20 000 personer mellan åldrarna 18-69 år. Bland de insamlade svaren var 55% kvinnor och 45% män, från olika regioner av landet.

Most Popular

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?