När du skrattar åt hans skämt. Den här är viktig, tjejer! Han vill att du tycker att han är rolig, och älskar när det märks att du gör det. Att få dig att skratta är en seger för honom.

Kramar. Det handlar inte bara om sex när det kommer till tid med dig bland lakanen. Även killar gillar att gosa!

När han måste hjälpa dig öppna burkar. Kvinnor kan faktiskt göra allt själva, men om den där burken med oliver är svår att öppna, så är han bara glad att kunna hjälpa (och att visa sig stark för dig, såklart!).

Advertisement - Continue Reading Below
muscles bro strong muscle

Doftljus. Många killar drar sig för att inhandla doftljus och stickor, men han tycker faktiskt att det är riktigt härligt när de får hela hemmet att lukta sådär jättegott.

När du gör dig fin för honom. Hur länge ni än har varit tillsammans - och även om han kanske inte erkänner det - så tycker han om när du anstränger dig för hans skull.

Mjuka kuddar. Här gäller lite samma sak som för doftljusen - han tänker inte på att skaffa mjuka eller fina kuddar till soffan (och visar inget intresse när du väljer och vrakar på IKEA), men ÅH, som han gillar att sjunka ned mellan dem!

Most Popular

När du äter upp din burgare. Tro det eller ej, men han tycker faktiskt att det är rätt sexigt att du kan trycka i dig en hel hamburgarmeny på egen hand.

food eating hungry himym burger

Romantiska filmer. "Blääää, neeeeej, inte Jude Law" betyder i hemlighet "Ja, jag vill gärna se en superromantisk film med dig på soffan".

När andra killar stöter på dig. Suck och stön. "Irriterande idioter." Men självklart är han stolt över att andra vill ha dig, medan du vill vara HANS.

Ett sexigt paket. Du är absolut väldigt sexig i dina mjukisbyxor, men om du plötsligt står framför honom i transparanta spetsunderkläder, så kommer han inte att klaga.

När han får ta hand om dig. Missta er inte - killar ÄLSKAR när deras tjejer är självständiga. Men han gillar också att få vara den stora, starka, modiga pojkvännen ibland.

Smicker. Även killar gillar att få uppmuntran och uppskattning, även om de ofta låstsas som att det är "no big deal". Gillar du något han gör? DO TELL.

justin timberlake jt blushing flattered Oh stop it

När han får respekt. Han tycker inte om att bli förminskad, inte ens på skämt.

Att dejta en vacker kvinna. Ja, män vill dejta vackra kvinnor. Men nu talar vi inte om "pinnsmala fotomodeller och 70 lager smink"-skönhet, utan om en kvinna som är som hon är, trivs med sig själv och utstrålar självkänsla.

Dig. Han vill att du ska veta att han älskar dig. För det gör han verkligen. Men ibland har han svårt att uttrycka det med ord, och hoppas att du ser det på andra sätt.

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?