Tecken på att du har dåligt sex

Hur vet du om han är den rätta eller om du ska lämna honom bakom dig? - Här är några tydliga tecken på att det ni har inte är tillräckligt.

Mest läst

Tecken på att du har dåligt sex

1. Han förväntar sig en avsugning och sedan ger han ingenting tillbaka. Att tillfredsställa någon kan vara underbart men det är inte lika kul när personen är egocentrisk eller inte har något intresse av vad du vill och tycker är skönt.

2. Han kommer varje gång och du kommer en gång då och då. Han verkar inte förstå att sex handlar om mer än bara hans orgasm - om det var det enda du var ute efter kunde du lika gärna ha använt en vibrator.

Advertisement - Continue Reading Below

3. Om det tar dig mer en fem minuter att komma, säger han "Oj, det måste vara något fel på dig". Det är absolut inget fel på dig, däremot är det något fel på honom som försöker få dig att må dåligt över dig själv och tro att det är något fel på dig.

4. Han antar att du är sugen varje gång han är sugen. Men sedan när du är sugen och sms:ar honom, ligger han på soffan och kollar på How I Met Your Mother och pallar inte planera något med dig.

Related Article
Mest läst

5. När han kommer är det slut på sexet. Nä, så här ska det inte vara. När båda parterna känner sig tillfredsställda, vilket inte betyder att båda måste komma, utan när båda känner sig nöjda - då är det slut på sexet.

6. Han ligger ner och förväntar sig att du ska suga av och rida honom, men sedan skiter han i förspelet, vilket får dig att vilja skrika, 'det här är såååå dåligt sex!'.

7. Han påpekar om du inte har rakat eller vaxat dig. Men ändå ligger han där med 70-tals busken för att, med hjälp av hans ord, "tjejer rakar" och "killar inte". Om han inte vill ha att göra med din buske borde inte du behöva ha att göra med hans buske.

8. Han vägrar spendera natten med dig. Han är så rädd för commitment att även om du bara vill hänga lite mer, idéen om att spendera mer än tre timmar med dig, vaken eller sovandes, skrämmer livet ur honom.

Young couple in bed under the sheets
Related Article

9. Han har aldrig frågat dig något om ditt liv. Ni har inte haft en enda djup konversation och han har inget intresse av att lära sig något om dig förutom hur du ser ut naken.

10. Han har ingen idé om var din klitoris är och han har heller ingen lust att hitta den. Du skulle kunna ha mer skyltar som pekar mot den än till Arlanda och han skulle fortforande ignorera alla.

11. Han vill aldrig mysa med dig. Han sover med en kroppskudde för att vara säker på att det finns något mellan honom och den lilla chansen av emotionell intimitet.

12. Han tvättar sina äckliga lakan mer än vad han ger dig komplimanger. Han har aldrig sagt att du ser fin ut, grattat dig för att du ägde det där projektet som du jobbade på, eller skrattat åt dina skämt. Och fortfarande så förväntar han säg att du ska älska att suga av honom.

13. Han fortsätter att fråga dig efter analsex / gruppsex / sex när du har mens / eller annat sex som du inte är intresserad av, vilket du behövt säga till honom flera gånger. Inte bara det att han inte lyssnar på dig men han verkar heller inte bry sig om dig som en människa, vilket är ett tydligt tecken på dåligt sex.

Related Article

Related Article

Gillade du artikeln? Glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?

GIF
Relationer
Dela
5 sexställningar för tjejer med långt hår
Din blow out kommer att tacka dig
Relationer
Dela
Frågorna han vill att du ställer på första dejten
Och nej, det är inte frågor om sex.
Shot of a young man piggybacking his girlfriend through a foreign city
Relationer
Dela
Saker din pojkvän gör som visar att han är en keeper
Så här vet du om du har en keeper på kroken
Relationer
Dela
De enda metoderna som garanterar att en kille bli kär i dig
De psykologiska tricken som fungerar på alla killar
Relationer
Dela
Övningen som ger dig ökad sexlust
Ny studie visar sensationella resultat!
Relationer
Dela
10 saker alla lyckliga par gör
Det är viktigt att ta vara på dig själv - och på varandra!
Relationer
Dela
Fråga en kille: Vad gillar killar i en tjej?
Cosmopolitans dejtingexpert Erik svarar på dina frågor
Relationer
Dela
De bästa relationsråden från par i lyckliga förhållanden
Äntligen får vi veta hemligheten 💕
Relationer
Dela
Det största misstaget tjejer gör när de dejtar, enligt mannen
Cosmopolitan pratar med ett gäng svenska killar om hur tjejer beter sig när de dejtar
Relationer
Dela
Sexställningar perfekta för par med stor längdskillnad
Små ändringar kan göra extrema skillnader till erat sexliv!