De bästa idéerna för en lyckad hemmadejt

Roliga, kreativa och mysiga idéer för en riktigt härlig hemmadejt.

Mest läst

Långsamt men säkert börjar det bli höst och tanken av att mysa hemma med ett glas vin och tända ljus börjar locka mer och mer. Här kommer listan på idéer för en perfekt hemmadejt för de tillfällen när du verkligen inte vill gå ut men ändå vill hitta på något roligt och kreativt hemma. Plus att de även är skonsamma för plånboken!

De bästa idéerna för en lyckad hemmadejt

1. Serie- eller filmmaraton. Lås in er i lägenheten, proppa skafferiet med godsaker, tänd massa ljus, sätt på er myskläder och gosa ner er i soffan med kuddar, täcken och spendera timmar framför tv:n.

Advertisement - Continue Reading Below

2. Campa i vardagsrummet. Kommer du ihåg när man var liten och byggde kojor inomhus? Detta är ungefär samma koncept fast nu har du en härlig kille vid din sida. Sätt upp tältet i vardagsrummet, lägg in en madrass och proppa tältet med kuddar och täcken. Tänd en liten lampa, njut av några glas rödvin och berätta olika historier för varandra. Så mysig hemmadejt!

Related Article

3. Spela spel. Ja, ok att spela spel kanske inte är det roligaste att göra på en hemmadejt men det finns alltid saker man kan göra för att "spicea" till det. Kör OS i sällskapsspel och tävla om vem som ska fixa nästa dejten eller den som ska ge sexuella tjänster. Eller varför inte köra några rundor av klädpoker...

Mest läst

4. Ta ett bad tillsammans. Mysigt, sexigt och praktiskt. Sätt på Bon Ivers nya skiva, tänd lite ljus (ja ok, det kan hända att jag är en sucker för tända ljus) och släng i några badbomber i badet. SÅ mysigt!

5. Laga mat tillsammans. Och då snackar jag inte en pasta eller pizza, utan gör något speciellt. Våga experimentera! Gör en trerättersmiddag med dessert, laga egen sushi eller överraska varandra med varsin rätt. Om du är riktigt taggad/galen/tävlingsinriktad, varför inte köra er egna variant av Sveriges Mästerkock och se vem som kan göra den bästa rätten med samma ingredienser.

6. Måla av varandra. Fram med staffli, penslar, färg och duk - för nu är det nämligen dags att måla av varandra. Ett riktigt roligt sätt för att öva på era kreativa skills. Sugen på att ta det till nästa nivå? Inspireras av Titanic scenen och måla av varandra nakna. Vem vet, det kanske blir något som ni kan hänga upp i ert första hem?

Related Article

7. Wine tasting. Pröva ett antal olika viner; dyra, billiga, ekologiska, europeiska eller amerikanska. You name it! Köp lite ost, kex och njut av varandras sällskap (och vinet).

8. Ta fram den lilla lådan under sängen. Experimentera med sexleksakerna du fortfarande inte har testat eller de där galna ställningarna du lästa på Cosmopolitan. Njut av en kväll där ni lär känna varandras kroppar på en helt ny nivå.

9. Massera varandra. Och när jag säger massera, då menar jag en riktigt seriös massage och inte 10 minuter på bara axlarna. Tänd ljus, klä av er nakna, använd lite olja och utforska varandras kroppar med händerna.

10. Titta på varandras favorit filmer. Poppa lite popcorn och sätt er ner för att (äntligen) tvinga varandra att se varandras favorit filmer. Vem vet, hans film kanske blir din nya favorit?

11. Inomhus picknick. Det är väldigt enkelt att skapa dejtmagi med en picknick inomhus. Bred ut picknickfilten i vardagsrummet, duka upp maten, sätt på en skön skiva och tänd levande ljus i hela lägenheten. När du sedan släcker lampan kommer även de sunkigaste lägenheterna kännas som småsagolandskap. Helt perfekt för en lyckad hemmadejt.

Gillade du artikeln? Glöm inte att följa oss på Facebook ochInstagram!

Related Article

Related Article

Related Article

Vad tycker du?

legs in bed
Relationer
Dela
7 saker som han i hemlighet hatar med att ha sex
Killar får ju komma hela tiden, så allt är väl typ, perfekt? Rätt? Fel.
Relationer
Dela
Underbara tips för att boosta din sexlust
Pröva dessa fyra enkla tips och se om du på ett enkelt sätt kan öka din sexlust!
GIF
Relationer
Dela
5 sexställningar för tjejer med långt hår
Din blow out kommer att tacka dig
Relationer
Dela
Frågorna han vill att du ställer på första dejten
Och nej, det är inte frågor om sex.
Couple playing in bed
Relationer
Dela
8 sätt att hålla sexet hett (utan piskor och kedjor)
Vanilj är den populäraste glassen av en anledning, okej?
Relationer
Dela
Varför du aldrig ska ligga med dina vänner
Är det verkligen värt det?
Shot of a young man piggybacking his girlfriend through a foreign city
Relationer
Dela
Saker din pojkvän gör som visar att han är en keeper
Så här vet du om du har en keeper på kroken
Relationer
Dela
De enda metoderna som garanterar att en kille bli kär i dig
De psykologiska tricken som fungerar på alla killar
Relationer
Dela
Övningen som ger dig ökad sexlust
Ny studie visar sensationella resultat!
Relationer
Dela
10 saker alla lyckliga par gör
Det är viktigt att ta vara på dig själv - och på varandra!