1. Ni ser sjukt heta ut från den här vinkeln. Det är ett ganska unikt perspektiv, och dessutom blir det ännu hetare när ni verkar gilla det vi gör...

2. Det är som en liten pausunderhållning. Det ger oss en chans att ladda om mellan förspel och sex. Om vi är oroliga för att, eh, bli klara liiiite för snabbt, är detta ett ypperligt sätt att lugna ner oss lite.

3. Det tar bort pressen på oss. Om vi kan ge er en orgasm nu, behöver vi inte ha dåligt samvete om vi inte klarar av det under själva sexakten. Visst, två orgasmer är bättre än en, men vi får ju faktiskt bara en så det är inte så att det är orättvist mot er om vi inte lyckas med den bedriften.

Advertisement - Continue Reading Below

4. Vi blir kåta. Nej alltså, SERIÖST. Kombinationen av ljud, dofter och smaker kan verkligen sätta igång någonting i oss. Det blir typ som en sjukt bra 4D-filmupplevelse.

5. Ni blir redo för sex. Det innebär att vi slipper det där konstiga tillfället som kan uppstå innan saker riktigt "passar ihop". Alltså när vi inte riktigt lyckas komma in i er. Men, om vi går ner på er FÖRST brukar det problemet INTE längre vara ett problem.

Most Popular

6. Vi behöver inte tänka på att komma för tidigt. Det kan faktiskt vara en ganska jobbig tanke som liksom är som ett litet störningsmoment i vårt flow. När vi går ner på er behöver vi inte tänka sådana tankar!

7. Vi kan fortfarande röra dina bröst. Ja, visst. Vi kan känna på dina bröst i en massa olika positioner, men detta är en av få som vi kan göra det UTAN att det känns onaturligt eller konstigt. 😏

8. DET FÅR OSS ATT KÄNNA OSS SOM EN SEXGUD. Förstår ni vilken mäktig känsla det är att få er att komma?!

Från: Cosmopolitan

Vad tycker du?