Yes, du läste helt rätt. Sveriges 576 singlar registrerade på ELITSINGLAR.se har nu utsett vilken kändis de helst kysser under misteln i jul. Sångaren Måns Zelmerlöw hamnade på en tredje plats av de killar singeltjejerna gärna hånglar lite med denna högtid. Vilken tur för dem då, att Måns fortfarande är singel. 😉

Singlarna pussar gärna på Måns i år.
Advertisement - Continue Reading Below

I ett annat pressmeddelande från sajten kunde vi även ta del av en annan undersökning de nyligen gjort, där de frågat ut 67 singlar om vad de tyckte om julfirandet som just singel 2015 - då julen är den högtid som anses vara den tuffaste tiden för singlar. Det avslöjades då bland annat följande:

"Över hälften av singlarna (54 %) anser att julen är den tuffaste tiden att vara singel på. Det värsta enligt singlar är att man inte har någon att dela högtiden med (58 %) tätt följt av motiveringen att ännu ett år har kommit till sin ända utan att man hittat någon. För 17 % är frågan om ens civilstatus den mest fruktade från släkten under julen, men 92 % säger att den värsta pressen kommer från dem själva".  

Pressmeddelandet gav också tips på HUR man som singel kan ÖVERLEVA JULEN på bästa möjliga vis:

Så överlever man julen

Hur man överlever bäst som singel under julen är "genom att omge sig med familjen", på andra plats kom "genom att tänka att den är över på ett par dagar – sen är det nyår och nystart som väntar!"

Alright, då vet ni detta ladies. GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! 😘

Vad tycker du?