Något vi tjejer verkligen inte kan leva utan är våra kära mascaror. Och hur många är vi inte som gjort misstaget och kommit hem efter att ha köpt en ny variant, och så har den visat sig vara totalt värdelös? Exakt. Nu är det slut på det! Vi på Cosmo har den här veckan gjort en mascara-guide för dig och därmed listat de tre vi absolut tycker håller måttet - och är värda pengarna! Det är alltid bra att lägga en extra peng på en bra mascara, du har den trots allt varje dag. Checka in vilka vi valt ut för dig den här gången!

Advertisement - Continue Reading Below

CHANEL

LE VOLUME DE CHANEL

Den här lilla rackaren från Chanel är oslagbar. Gillar du volym är den här som gjord för dig! Genom första draget på fransarna märker du redan skillnaden. Le Volume De Chanel ger fransarna maximal volym, och gör även så att dina ögon genast ser större och betydligt fylligare ut. Dessutom separerar de fransarna bra. Det är inte alltid som Chanel lyckats med bra mascaror genom åren, men den här lovar vi är super! Du kommer garanterat vara snyggast på festen! Kasta lösögonfransarna och köp Chanel! Priset? Runt 340 kronor.

Most Popular

LANCOME

HYPNÔSE BY LANCOME

Den här mascaran från Lancome är verkligen en av våra favoriter! Men egentligen gillar vi de flesta av Lancomes mascaror! De lyckas ofta med att få fram det som vi tjejer söker i en bra mascara - och de känns även skonsamma mot fransarna. Just HYPNÔSE har en förmåga att inte klumpa sig som många andra mascaror brukar göra. Den ger även fina fransar tack vare sin borste som separerar dem snyggt! För bästa applicering så zick-zacka fransarna från rot till topp - det är då du kommer se hur galet snyggt det blir. Lancomes mascaror brukar ligga på 310 kronor, men finns ofta till kampanjpris - det gillar vi såklart!

DIOR

Diorshow Iconic Overcurl By Dior

Ja, ni kanske har hört talas om den här vackra mascaran från Dior, nämligen Diorshow. Den är, precis som den låter, ikonisk för Diors make-up och används flitigt av dagens make-up-artister världen över. Den ger fransarna spektakulär volym och böj - and we love it! Den finns även att köpa i vattenfast, vilket vi tycker är perfekt till sommaren. Den är även superlätt att ta bort med borttagningsmedel eller bara vanligt varmt vatten (men vi rekommenderar ALDRIG er att använda varmvatten, det är inte skonsamt mot dina fransar). Precis som Chanels mascara så landar den här på runt 340 kronor.

OK ladies! Nu hoppas vi att ni fått lite mer koll på vilka mascaror ni borde köra på hädanefter. Mascaran är trots allt vår bästa Make-up-vän! <3

Vad tycker du?