Cosmo TIPSAR - Mascarafavoriterna Du Måste Ha:

Absolut bästa mascarorna du bör ha i necessären!

Mest läst

Något vi tjejer verkligen inte kan leva utan är våra kära mascaror. Och hur många är vi inte som gjort misstaget och kommit hem efter att ha köpt en ny variant, och så har den visat sig vara totalt värdelös? Exakt. Nu är det slut på det! Vi på Cosmo har den här veckan gjort en mascara-guide för dig och därmed listat de tre vi absolut tycker håller måttet - och är värda pengarna! Det är alltid bra att lägga en extra peng på en bra mascara, du har den trots allt varje dag. Checka in vilka vi valt ut för dig den här gången!

Advertisement - Continue Reading Below

CHANEL

LE VOLUME DE CHANEL

Den här lilla rackaren från Chanel är oslagbar. Gillar du volym är den här som gjord för dig! Genom första draget på fransarna märker du redan skillnaden. Le Volume De Chanel ger fransarna maximal volym, och gör även så att dina ögon genast ser större och betydligt fylligare ut. Dessutom separerar de fransarna bra. Det är inte alltid som Chanel lyckats med bra mascaror genom åren, men den här lovar vi är super! Du kommer garanterat vara snyggast på festen! Kasta lösögonfransarna och köp Chanel! Priset? Runt 340 kronor.

Mest läst

LANCOME

HYPNÔSE BY LANCOME

Den här mascaran från Lancome är verkligen en av våra favoriter! Men egentligen gillar vi de flesta av Lancomes mascaror! De lyckas ofta med att få fram det som vi tjejer söker i en bra mascara - och de känns även skonsamma mot fransarna. Just HYPNÔSE har en förmåga att inte klumpa sig som många andra mascaror brukar göra. Den ger även fina fransar tack vare sin borste som separerar dem snyggt! För bästa applicering så zick-zacka fransarna från rot till topp - det är då du kommer se hur galet snyggt det blir. Lancomes mascaror brukar ligga på 310 kronor, men finns ofta till kampanjpris - det gillar vi såklart!

DIOR

Diorshow Iconic Overcurl By Dior

Ja, ni kanske har hört talas om den här vackra mascaran från Dior, nämligen Diorshow. Den är, precis som den låter, ikonisk för Diors make-up och används flitigt av dagens make-up-artister världen över. Den ger fransarna spektakulär volym och böj - and we love it! Den finns även att köpa i vattenfast, vilket vi tycker är perfekt till sommaren. Den är även superlätt att ta bort med borttagningsmedel eller bara vanligt varmt vatten (men vi rekommenderar ALDRIG er att använda varmvatten, det är inte skonsamt mot dina fransar). Precis som Chanels mascara så landar den här på runt 340 kronor.

OK ladies! Nu hoppas vi att ni fått lite mer koll på vilka mascaror ni borde köra på hädanefter. Mascaran är trots allt vår bästa Make-up-vän! <3

Vad tycker du?

Bra och enkelt skönhetstips
Skönhet
Dela
Klementinen - en riktig hjälte för både ut- och insida
Låt klementinen bli hud, hår och kropps bästa vän
Skönhet
Dela
Vad dina läppar säger om din personlighet och hur du är i en relation
Experten Jean Haner berättar allt om formen på dina läppar och dess betydelse.
Skönhet
Dela
ÄNTLIGEN en positiv effekt av akne - saktar ner åldrandet
Forskning, I love you!
Woman walking along street with Christmas shopping
Skönhet
Dela
Välj rätt typ av boot för dina ben
Nu när sommaren lider mot sitt slut...
Woman putting on brassiere
Skönhet
Dela
Hur du tar på dig BH:n visar hur du är som person
Framknäppt, bakknäppt, aldrig uppknäppt... du kan aldrig ana vad din metod säger om din personlighet
Skönhet
Dela
10 sminkrelaterade saker som killar sk*ter fullständigt i
När en kille fått frågan om det absolut viktigaste hos en partner, så finns det ingen kille som svarat "tjocka ögonfransar"
woman smiling whilst pouring a glass of water
Skönhet
Dela
Vad 2 liter vatten om dagen kan göra för din hud
Tried & tested: 2 liter vatten om dagen
Skönhet
Dela
Jag tvättade inte mitt hår på två veckor och detta är vad som hände
Fettigt, äckligt och otroligt svårt är bara förnamnet.
Skönhet
Dela
Dagliga missar som förstör ditt hår
Detta är anledningarna till att ditt hår inte växer ​
Skönhet
Dela
Detta säger Tinder om din självkänsla
Swipe, swipe, swipe