Vi vet att Kylie Jenner totalt älskar att byta hårfärg lika mycket som att byta färg och form på sina naglar - det är inget nytt. Men vad som däremot är nytt för den här veckan är att reality-stjärnan nu äntligen släppt sin första nagellacks-kollektion i samarbete med Sinfulcolors. 

Kollektionen "King Kylie Collection" som släpptes i fredags, speglar Kylie väldigt bra och självklart finns även hennes mintgröna hårfärg med som nagellacksfärg. HUR GRYMT?! Hon tänker då på allt den där fröken Jenner… 

Advertisement - Continue Reading Below

Färgerna går bland annat i grönt och beige och har namn såsom "Kryptonite", "Kovet", "Kreme de la Kreme", "Kommando" och "Minty Fresh". Vilken gillar du bäst?

Most Popular

Till Cosmopolitan.com tidigare i år sa Kylie att det faktiskt är mamma Kris Jenner som står bakom Kylies intresse för naglar då hon "tvingade henne och syrran Kendall till att gå och göra manikyr när de var små". Kylie sa även till Cosmo att hon aldrig gör sina egna naglar men att hon gjorde det när hon var liten:

"Jag brukade göra mina systrars naglar och de brukade ta av allt när jag var klar med dem".

Well, det lär de knappast göra idag får vi hoppas! 

Go follow @art.kylie

A video posted by Kylie Jenner Snapchats 👑 (@kylizzlesnapchats) on

Sugna på att klicka hem lite nagellack alá Kylie, eller bara se mer av kollektionen? Well, it's your lucky day. Klicka bara HÄR!

STORT GRATTIS till kollektionen Kylie önskar vi på Cosmo! 😘

Vad tycker du?