Något vi tjejer verkligen inte kan leva utan är våra kära mascaror. Men ibland vill vi också känna oss lite extra snygga, så varför inte köpa en bra ögonpenna som piffar upp ögonen ännu mer? Marilyn Monroe var expert på att framhäva vackra ögon, men oftast med eyeliner! Alla är inte superglada i att ta fram den där linern, då den ofta har en förmåga att hamna lite väl mycket utanför den linje man egentligen vill ha. Istället kan man använda sig av vanliga ögonpennor, som ger ett lika snyggt resultat. Ibland kan det till och med vara snyggare än den markanta eyelinern!

Advertisement - Continue Reading Below

Vi på Cosmo har därför den här veckan gjort en guide för dig och därmed listat de tre pennor vi absolut tycker funkar bäst! Checka in vilka vi valt ut för dig den här gången!

Most Popular

LANCOME

LE CRAYON KHOL BY LANCOME

Vi har tidigare nämnt att LANCOME brukar ha väldigt skonsamma skönhetsprodukter. Så gäller även deras ögonpenna Le Crayon Khol, som är ganska mjuk och därför lätt att skapa konturer för ögonen med, (och även lätt att sudda ut med om man vill det!). Den är enkel att applicera och ger ett snyggt resultat. Den går även bra att måla på ögonskugga. Piece of cake! Priset ligger runt 210, men varar väldigt länge och finns i flera olika färger! Helt klart en favoritprodukt hos oss på Cosmo.

MAKE UP STORE

MAKE UP STORE EYEPENCIL

Om du hellre gillar budgetvarianter så ska du definitivt satsa på ögonpennan från Make Up Store. Konsistensen är perfekt och sitter länge (den sitter faktiskt en aning bättre än Lancomes!). Pennan passar både att använda på insidan av ögat och ovanpå locket. Priset? Galet bra! För endast 140 kronor är den din — and we love it!

CHANEL

CHANEL LE CRAYON YEUX PRECISION EYE DEFINER

Yes! Ännu en gång har vi snöat in på Chanel, men vi är däremot noga med att välja ut rätt produkter värda pengarna då prisklassen kanske inte passar riktigt alla. Det har vi på Cosmo full förståelse för! Den här pennan är grym och gör så du lätt skapar fina linjer vid ögonen. Den är något mer dramatisk än de två ovanstående, så gillar du färg på ögonen så är den här kanon för dig. Den sitter otroligt bra och länge på locket, och du behöver därför inte oroa dig för att "du måste bättra på pennan under dagen". Nix, det behöver du inte med den här! Bra va? Dessutom innehåller den Vitamin E och är skonsam om du till exempel använder dig av kontaktlinser. Priset ligger på runt 250 kronor — men då kommer en skarp pensel med på köpet inbygd i pennan! Hurra!

Sådär! Nu vet du vilka pennor du ska köra på till helgen, eller hur? Cool.

Vad tycker du?