De flesta av oss tjejer älskar att använda foundations, men däremot älskar vi knappast att applicera dem om de inte är bra. Särskilt om de gör så man ser onaturlig ut... Att hitta en perfekt foundation är inte det lättaste, och huden gillar inte alltid när de ska smetas på. Vi på Cosmo har därför den här veckan gjort en guide för dig och därmed listat de tre foundations som vi tycker funkar bäst! Kanske kan det hjälpa dig nästa gång du ska välja en. Checka in vilka vi valt ut för dig den här gången!

Advertisement - Continue Reading Below

DIOR

SKIN FOREVER FLAWLESS PERFECTION

Wow! Dior's foundation Skin Perfection ger en otroligt naturlig finish. Täcker väldigt bra och har lång hållbarhet. Den tillför både fukt och ger en synligt vackrare hud - redan efter första appliceringen så kommer du se hur slät och fin din hy blir. Konsistensen på den här foundationen är halvmatt, så perfekt för dig som gillar den kombinationen! Ett plus är att den luktar väldigt gott. Priset? 515 kronor!

MAYBELLINE

FIT ME-FOUNDATION

Budgetfavorit! Vi är helt förälskade i den här rackaren från Maybelline. Den matchar nämligen din egen hudton perfekt. Den lägger sig alltid jämn och fin på huden, och ger en snygg lyster. Något som vi tycker är himla bra med den här, är att Fit Me Foundation till och med är en transparent primer-bas. Har du en varm hudton så ska du gärna välja en nyans som slutar på 0, och för en kall hudton ska du välja en nyans som slutar på 5. Priset är faktiskt oslagbart. För endast 145 kronor är den din, och vi älskar den!

Most Popular

CLARINS PARIS

SKIN ILLUSION NATURAL RADIANCE FOUNDATION

För det första så luktar den här magiskt gott (det gillar vi!), och för det andra så ger den en jättefin lyster. Formulan känns smidig att applicera och den återfuktar huden varje dag! Den lägger sig jämnt och snyggt, och du behöver aldrig känna att det blir för mycket eller för lite. Skin Illusion är ungefär en hundralapp billigare än Dior's foundation, så runt 405 kronor för du betala för Clarins.

Sådär! Nu hoppas vi att ni blivit lite klokare på vilka ni borde köra på framöver! Tack och lov för foundations ladies <3

Vad tycker du?