Nu börjar det verkligen dra ihop sig till bröllop, och Sverige har minst sagt drabbats av bröllopsfeber. Cosmopolitan, som för några veckor sedan fick en intervju med Marre Hitti (Sofias frisör), önskar honom självklart ett stort lycka till inför prinsbröllopet som går av stapeln på lördag!

När Cosmo senast pratade med Marre, berättade han att han då var helt säker på att själva bröllopet "kommer att bli fantastiskt fint" - och nu är den omtalade vigseln otroligt nära, bara två dagar bort. Marre, som själv är inbjuden till det pampiga prinsbröllopet i Slottskyrkan i Stockholm, har alltså också fått äran att styla den blivande prinsessan i håret. Sofia Hellqvist är nämligen en nära vän till Marre, och hon känner därför också ett stort förtroende för honom.

Marre, som själv ska gå på bröllopet, är övertygad om att vigseln kommer bli fantastiskt fin.
Advertisement - Continue Reading Below

Hur Marre kommer att styla Sofia i håret återstår att se, spekulationerna är många. Han själv varken kan eller vill gå in på några detaljer. Men vi på Cosmo är helt övertygade om att han kommer leverera en vacker bröllopsfrisyr! Ni sitter väl bänkade framför tv:n?

Sofia Hellqvist är en mycket nära vän till Marre.

Många frisörer skulle gå genom eld och vatten för att få göra detta ärofyllda uppdrag Marre ställs inför på lördag. För vem skulle inte vilja få styla en prinsessa lixom? Exakt. Heja Marre, vi tror på dig!

Bröllopet mellan prins Carl-Philip och fröken Sofia Hellqvist kan ses i SVT på lördag från klockan 15.00. Den direktsända vigseln kommer att äga rum från klockan 16.30.

Vad tycker du?