Sommarens lediga och lata dagar är snart över och hösten börjar långsamt krypa sig på. En tid då många börjar nytt jobb, ny skola eller kanske bara satsar på en riktig nystart - varför inte ta tillfället i akt och satsa på en ny frisyr också?

På de stora modvisningarna runt om i världen har vissa trender dominerat och gett en inblick på vad vi ska satsa på i höst. Det bästa med höstens hårtrender är att det inte krävs några stora förändringar, utan trenderna är mer inspiration för hur du ska styla ditt hår.

Advertisement - Continue Reading Below

Kolla in höstens hårtrender här!

1. Rufsig textur

Most Popular

I höst är det the bigger the better som gäller. Satsa på ett stort och yvigt fall.

2. Lugg

Kort, lång, tjock, spretig - i höst funkar alla typer av lugg.

3. Sombré

Förra året var det ombré och nu i höst är det den så kallade sombré (subtil ombré) (fiffigt, i know!) som gäller. Perfekt för dig som vill pröva något nytt men inte riktigt vågar göra en stor förändring. Passar för både dig som är blond och brunett.

4. Kortklippt

Många av de hetaste kändisarna har denna frisyr just nu och den är bara föööör snygg! Tröttnat på ditt långa hår? Då är denna frisyr perfekt!

5. Slarvigt uppsatta knutar & flätor

Advertisement - Continue Reading Below

Helt klart favorittrenden! Perfekt för de dagar då du inte orkar tvätta håret och fixa till det. Gör en slarvig knut eller fläta håret lite lätt och sätt upp det - voilà, nu har du en av höstens hetaste hårtrender!

6. Subtila vågor

Tänk beach hair - naturliga och subtila vågor. Tips: sov med flätor och locka lite lätt med plattången på morgonen.

7. Håraccessoarer

Most Popular

Alla de stora modevisningarna hade håraccessoarer som skrek big and bold. Satsa på stora, skinande, bling-bling accessoarer.

8. 20-tal

20-talet var en tid då kvinnorna lade sitt hår i prydliga vågor och i höst har denna trenden kommit tillbaka men mycket mer avslappnat. Satsa på luggen och låt resten av håret vara slarvigt vågit.

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram

Vad tycker du?