Idag finns det mååånga Zlatan-fans som kommer bli lite extra glada den här tisdagen! Det är nämligen så att fotbollslegenden Zlatan Ibrahimovic i morse gick ut med att han kommer att lansera en egen parfym - under sitt egna namn. Halleluja! Doftvarumärket kommer att heta Zlatan Ibrahimović Parfums.

Stjärnan la själv ut en sneak-peak på sin Instagram, där han överraskade fansen med nyheten - en nyhet som genast blev till en succé. Zlatan skrev:

Advertisement - Continue Reading Below

"Jag skulle vilja visa er alla en förhandsvisning på något som jag jobbat med de senaste två åren. Något som jag är väldigt stolt över. Så, vänta bara."

Zlatan överraskade fansen med nyheten idag.
Most Popular

Wow säger vi på Cosmo! Det var väl ändå på tiden att våran älskade fotbollsspelare skulle få lansera en egen parfym?! SÅ! Vem är sugen på att få lukta lite som Zlatan? Anatagligen alla killar, och vi tjejer har inte det minsta emot om våra män luktar som honom. Zlatan är trots allt Zlatan. Däremot har vi våra aningar om att det både kommer att släppas herr och damdofter i hans namn. Snacka om att vi är förväntansfulla!

We love you Ibrahimovic!

Vad tycker du?