Visste du att ditt val av frisyr kan avslöja mer om dig än du tror? Jo, det är inte bara dina läppar som hintar om vad du har för pesonlighet, utan även hur ditt hår ser ut. Kortklippt, uppsatt, lockigt, rött - det här säger din frisyr om dig.

Det här säger din frisyr om dig

Så, vad säger din frisyr om dig som person? Jo:

Utsläppt och ostyleat: Ett svall som flyger fritt och lever sitt eget liv visar på att du är trygg i dig själv, naturlig och självsäker, samt att du inte anstränger dig för mycket.

Advertisement - Continue Reading Below

Page eller väldigt kortklippt: En kort frisyr tyder på att du är modig, tycker om att känna dig fri och att prova på nya saker.

hair natalie portman leon the professional fix hair primp

Plattat: Plattat hår kan tyda på att ditt liv är kaotiskt och att du kan behöva lugna ner dig. Du söker kontroll, balans och lugn i livet.

Hästsvans: Ett snabbt uppsatt hår tyder på att du inte har ork eller lust att lägga tid på håret, utan istället prioriterar annat innan du går hemifrån på morgonen. En hög och stram hästsvans kan innebära att du är mycket målmedveten.

Most Popular
love black and white smile elena gilbert pretty

Tjockt och vågigt: Tjockt och vågigt hår visar på att du är kreativ, kommer med nya ideér och har mycket energi. Dessutom är det inte omöjligt att du är emotionell, har svårt att prata om saker och lätt blir sårad. Om du lockar håret i perfekta vågor eller lockar kan det tyda på att du är just en perfektionist.

Krulligt eller lockigt: Du har antagligen en varm, eldig personlighet och är generös. Dessutom gör du saker snabbare än andra, men kan ha svårt att fokusera på en sak särskilt länge.

black hair men lianne la havas darryl hamilton

Axellångt: Du är högst troligt en bra tänkare och värderar logik högt, vilket gör att du lätt blir frustrerad. Du är målmedveten, tävlingsinriktad och kan ibland upplevas som känslokall.

Rakat: Om du valt att raka av ditt hår (eller är naturligt hårlös) är det en stor chans att du har ett stort hjärta och är superromantisk. Dina förhållanden kan dock ofta vara flyktiga, då du gillar det tidiga stadiet i en kärleksrelation.

shaving

Håraccessoarer: Du är inte rädd för att ta plats och sticka ut, eller för nya utmaningar.

Rött: Den av färgerna som sticker ut i svaret på frågan "Vad säger din frisyr om dig?". Rött hår (naturligt eller färgat) kan innebära att du är rolig och full av humor, avskyr att ha tråkigt och är väldigt rädd för att bli avvisad.

rihanna red pretty red hair

Högerbena (från ditt håll): Du upplevs som en snäll, omtänksam och sympatisk person, men kan verka tillbakadragen och blyg.

Vänsterbena (från ditt håll): Det är sannorligt att du är modig och tar risker. Du älskar nya upplevelser, men borde ibland tänka lite mer på konsekvenserna av det du gör.

Mittbena: Du är trygg i dig själv och uppfattas av andra som en rak person - ibland till och med för rak - men bryr dig å andra sidan inte särskilt mycket om vad andra tycker.

Gillade du artikeln? Glöm inte följa oss på Facebook och Instagram!

Vad tycker du?