Ibland är det roligt att testa nya produkter – särskilt om du alltid springer runt på stan och köper samma i all oändlighet. För guess what ladies? Nu är det slut på det! Varför då undrar ni? Jo, för nu har vi listat en grymt bra lista på fyra skönhetsfavoriter som ni bara måste ha! Och det bästa av allt: De är riktigt bra pris på dem alla! Woho! Så vilka har vi valt ut då? Och vad är det för bra med dem? Svaret får ni nu:

Advertisement - Continue Reading Below

NYX Prismatic Eyeshadow, Frostbite

På senare tid har vi på Cosmo blivit väldigt förtjusta i make-up-märket NYX Cosmetics som gärna används av kändisar som Kenza, Kylie Jenner och Selena Gomez. De har underbara priser och sminket är helt fantastiskt! Dessutom är allt smink "Cruelty Free", vilket betyder att de inte är testat på djur. Awesome! Om ni inte provat NYX produkter innan så borde ni verkligen gör det nu. Den här lilla ögonskuggan ovanför är magisk. Dels för att den kommer i en jättesöt liten förpackning med silvrig rosett, och dels för sitt skimmer. Detta är märkets senaste ögonskugga som finns i hela tolv olika färger. Resultatet är riktigt intensivt snyggt! Det krävs inte mycket på dina ögon för att du kommer att älska den här skuggan. Vi gillar den här silvriga färgen "Frostbite", som kan bli din för endast 90 kronor. HUR BRA?! Loves it.

Most Popular

CHANEL LE VERNIS NAIL COLOUR, 535 MAY

Chanel, chanel, chanel. Vad skulle vi göra utan CHANEL ladies? På sommaren älskar vi att se våra naglar i vackra färger, så varför inte investera i ett snyggt nagellack att ha på sommarens alla fester? Den här rosa färgen "535 May", är to die for. Ibland kan det vara riktigt svårt att hitta den perfekta rosa färgen. Antingen är de för skarpa eller för ljusa, men Chanel har äntligen lyckats få fram en riktig snygging! Dessutom blänker dina naglar otroligt fint efter att du applicerat lacket. Det krävs därför inget överlack (som man i de flesta fall annars bör ha). Men inte här! Priset är bra. Landar på runt 260 kronor! KÖP!

LOREÁL Skin Perfection Day Moisturiser

Ibland undrar man ju hur många dagkrämer som man faktiskt testat i sina dagar. Vi tjejer är väldigt bra på det där med att testa dem, men vi har också ganska svårt att hitta den där speciella krämen som vi verkligen gillar. Men nu har vi äntligen fått fram den! Istället för att slänga pengarna i sjön, och lägga pengarna på dyra krämer, så kan vi stolt meddela: Detta behöver ni inte längre! Nix, L'Oréal har nu ordnat detta för oss. I våras lanserades nämligen Skin Perfection - en dagkräm som luktar så himla gott (typ godis!). Den lämnar också huden len som en baby, porerna försvinner och återfuktar i upp till 24 timmar. Den finns att köpa för 119 kronor. Vi kommer aldrig sluta köpa Skin Perfection! Den tackar vi vänligast för, L'Oréal!

NYX Born to Glow, Liquid Illuminator

Säg hej till våran absoluta favorit "Born to Glow, Liquid Illuminator" (även den från NYX). Den är helt outstanding. Ni kommer förstå när ni testat den! För att få till den där snygga, sexiga looken, så är den här produkten helt klart något för dig! Perfekt glow att sätta på kindbenen eller näsbenet. Du kommer få alla andra att undra varifrån du fått det där snygga skimret. Och det bästa av allt: Den kostar endast 125 kronor! Finns i två olika färgkombinationer - en för dig med ljusare ton, och en för dig med den mörkare. Alltså på riktigt. Så jäkla snyggt!!!

Sådär ladies! Dessa skönhetsfavoriter kommer ni absolut inte bli besvikna på. Så vad väntar ni på? Spring till närmsta butik nuuuuuuu! <3

Vad tycker du?