Sommaren i all ära, men håret blir lätt risigt och torrt av solens varma strålar under den här tiden av året. Inte sådär superkul! Just därför tycker vi att ni borde spana in listan vi på Cosmo har tagit fram för dig för att få ditt hår att må bra igen! Här har vi valt ut fyra beautyfavoriter du bara måste ha! Vi har naturligtvis själva testat dem alla, och vi har totalt förälskat oss i dessa nedanstående favoriter… Så vilka har vi valt? Jo dessa produkter:

Advertisement - Continue Reading Below

Balmain Repair Mask

Vem älskar inte Balmains vackra kläder, skor eller produkter? I princip alla vi tjejer! Men om ni inte hunnit testa Balmains hårprodukter ännu, så är det hög tid att ni gör det nu. Kändisarna och modellerna runt om i världen älskar att använda dem, speciellt vid styling innan de ska ut på catwalken eller vid sina fotograferingar! Den här grymma inpackningen från Balmain hair är riktigt bra för håret. Dessutom luktar den som Balmains parfymer - amazing! 

Most Popular

Kan upplevas lite väl tjock i sin konsistens i början, men när du haft den i håret under cirka 10 minuter, så kommer det inte störa dig ett dugg då ditt hår istället blir lent, mjukt och stärkt! Den här masken reparerar håret, och är bra även för de med färgat hår. Lämnar håret glänsande och den innehåller även arganolja (som är ett litet skönhetsmirakel i sig). Man kan tro att Balmains hårprodukter är superdyra, men faktum är att dem inte alls är det. Hurra! Runt 270 kronor får du ge för den här burken. Och hey, den är dryg också! Bra va?

Pureology Hydrate Hydra Whip

Här är också en riktigt grym hårinpackning att införskaffa till badrumsskåpet! Pureology har skapat en vårdande och lätt hårmask som återfuktar på djupet. Och vad behöver vi tillföra till håret under sommartid ladies? Exakt! Fukt! Den här inpackningen stärker också håret precis som Balmain. Men om du istället föredrar en lättare konsistent än föregående, då är det den här du ska ha! Pureology ger också glans till håret och kostar runt 400 kronor. Kan vara en av de bästa vi någonsin testat! KÖP!

Tangle Teezer Salon Elite Park

Snacka om att vi på Cosmo till en början var väldigt skeptiska till den här lilla borsten. Men oj så bra den var! Tangle Teezer är en fiffig liten borste i plast som säger bye bye till alla dina tovor eller ditt trassliga hår. Den borsten har på kort tid blivit väldigt populär i och med att den hjälper till att få ordning på ditt hår utan att du ska behöva slita på det! Som bonus blir ditt hår väldigt slätt. Och en annan bonus är att borsten kan användas i både torrt och vått hår, vilket vi tycker är grymt! Den reder ut ditt hår smärtfritt, och du kan alltså dra i håret utan att det gör ont. Och ett stort plus; den kostar bara runt hundralappen. Ett riktigt kap med andra ord! Den finns i flera olika härliga färger, och supermodellen Cara Delevingne är en av förespråkarna för den här fantastiska borsten. Vi förstår nu varför...

Vad tycker du?