Har du svårt att bestämma dig för vilket läppglans du borde investera i? Det är en hel djungel av märken att gå igenom när du väl står i butikerna, men du har knappast den tiden att gå igenom ALLA, eller hur? Därför har Cosmopolitan valt ut sina absolut snyggaste glossyfavoriter så att du slipper stå där i flera timmar - med beslutsångest! 

Chanel 

Chanel levres scintillantes glossimer
Advertisement - Continue Reading Below

Det här läppglanset är faktiskt helt outstanding. Otroligt vackert skimmer, och så klart Chanels bästsäljande gloss! Det är både drygt och snyggt. Du kan ha det länge, och effekten är fantastisk. Dessutom klumpar det inte sig och blir inte heller speciellt kladdigt på läpparna. Vill du bara få en plumping-effekt över läppstiftet kan Cosmo verkligen rekommendera detta underbara gloss! 10 av 10. Ligger på runt 300 kronor.

Most Popular

Dior

DIOR ADDICT LIP MAXIMIZER

Har du inte hört talas om detta magiska läppglans är det på tiden att du gör det. Det här otroliga glanset från Dior ger dina läppar volym direkt. Grunda alltid med något först, och lägg sedan på glanset - du kommer märka skillnaden! Du kan även applicera det varje morgon innan du lägger din make-up, det har en vårdande effekt på dina läppar. You gotta love Dior. Du köper det för runt 400 kronor.

Clarins

Instant Light Natural Lip Perfector

Här snackar vi prisvärt läppglans! Genom att stryka på Clarins geléglans - med en otrolig god doft och 3D-skimmer, så kan man inte göra annat än att älska det. För ca 200 kronor är det ditt. Du får de där perfekta läpparna som du alltid önskat, och det känns bara så skönt på läpparna! Du vill inte vara utan det helt enkelt. Färgerna är supersnygga, och du kan använda det med eller utan läppstift. Det är lika snyggt att bara använda det som det är.

Victoria Secrets

Shiny Kiss Flavored Gloss

Cosmopolitans budget-favorit! Detta glanset luktar godis och färgerna är helt underbara. Så fort du applicerar glosset skimrar dina läppar i vacker Victoria Secret-anda. Perfekt till festen, och helt klart värt att ha i varje handväska du äger! Däremot är det inte lika hållbart som ovanstående märken. Från ca 79 kronor.

SÅ tjejer - vilket glans investerar ni i? You guys gotta love it!  

Vad tycker du?