I förra veckan besökte vi på Cosmo kändissalongen "Bangs", beläget i centrala Stockholm. Dit välfärdar kändisarna för att få sina frisyrer i absoluta toppskick! För bara några veckor sedan tipsade frisören Marre, (som också äger salongen), om en hårbehandling han tyckte att vi alla borde genomgå nu till vintern. I en intervju till Cosmo sa han nämligen såhär:

– Ditt hår har ju gått igenom sommaren vilket gör att det också blir extra slitet och torrt. Därför tycker jag att man definitivt ska använda sig av inpackningar och framförallt gå till en frisör och göra en "kur". Kuren går i sin tur in på djupet av håret och bygger upp det inifrån. Vi har en ny produkt här på salongen från L'Oréal som heter Pro Fiber som jag rekommenderar. Efter en sådan behandling kommer håret att skina och se friskt ut igen, och man behöver verkligen ha en sådan kur med tanke på hur statiskt håret lätt nu kan bli under vintern! 

Advertisement - Continue Reading Below

Marcella, (Marres fru som också hon arbetar på den kända salongen), berättade för Cosmo under vårt besök att hon numera är totalt förälskad i denna behandling och dess produkter.

– Jag älskar verkligen det. Håret blir så glansigt och vackert samtidigt som det bygger upp och reparerar skadorna. Håret stärks så mycket och man märker skillnad direkt, du ska få se!

Marre och hans Marcella vet vad det snackar om..!
Most Popular

Sagt och gjort. Med de orden fick alltså vi på Cosmo sätta oss i frisörstolen och genomgå den här omtalade behandlingen, som inte heller tog speciellt lång tid (ca 15 minuter).  

Och ja, vi kände faktiskt en enorm skillnad - direkt. Resultatet blev f-l-a-w-l-e-s-s! Glansigt, välvårdat och stärkt, voilá! Dessutom kändes det också betydligt tjockare i topparna än innan, trots att vi INTE klippte någonting på det. Bara en sådan sak!

Men, i vilken ordning ska man nu göra det här då? Och vilka produkter var det vi använde oss av? Och framförallt, vilka bör man fortsätta använda efter en sådan här behandling? We've got the answers right here, ladies! 😏 

1. Du gör kuren på en professionell frisörsalong där också frisörerna utser vilken av produkterna i Pro Fiber-serien som du ska ha efter det att kuren är gjord, (de anpassar den efter din hårtyp och finns i tre olika varianter).

2. Vi på Cosmo använde oss av "Restore" som har en lätt kryddig doft av sandelträ och perfekt för skadat hår. För att hålla uppe kuren, så ska du sedan under sex veckors tid använda dig av denna serie! Vi på Cosmo körde på schampot, inpackningen och leave-in-oljan. 

Pro Fiber-serien är magisk om du vill få ett friskare hår.

3. Därefter fönades håret (in Hollywoodstyle of course), och för att sedan få till ett snyggt resultat användes ett magiskt torrschampoo från TRESemmé. Sprayar du även lite av detta på själva håret (och inte bara i hårbotten), tar det också fram en betydligt snyggare färg! Har du till exempel blont hår, men att det lätt ser gult ut, tar detta torrschampot bort det direkt. Somsagt, MAGISKT!

4.  Vi avslutade med en olja, även denna från TRESemmé. Nedan finner ni alla produkterna - som dessutom ligger i riktigt bra prisklasser! We love it!

Alla produkter som användes.

Vill ni läsa ytterligare om produkterna och behandlingen gör ni det HÄR! 🙋

Vi på Cosmo tackar Marre och hans Marcella för den här gången. Duktigare och ödmjukare frisörer får man nog leta efter..! Det går inte heller att ta miste på att de besitter en talang utöver det vanliga. Dessutom smittar deras arbetsglädje lätt av sig så fort man kliver in på salongen, och kunderna går alla ut nöjda. SOM DET SKA VARA!

Paret strålar lika mycket på salongen som på Röda Mattan. Här på Prins Carl-Philip och Sofia's bröllop i somras.

Vackert, eller hur ladies? Vi på Cosmo kommer garanterat fortsätta behandla våra hår på det här viset vi nu berättat. Hoppas ni gillar det lika mycket som vi! 😍

Vad tycker du?