Yes, ni läste rätt! I december månad kommer modellen, artisten och programledaren Marie Serneholt att pryda Glossybox senaste kampanj. Ett perfekt samarbete om du frågar oss på Cosmo! 😍 Den rosa lilla boxen förvandlas till en box fylld med fina, inspirerande och positiva komplimanger, men med samma ikoniska färg. Boxen ska i sin tur syfta till att sprida positivitet och samtidigt uppmana till uppskattning för sig själv och andra.

Advertisement - Continue Reading Below

Att valet föll på Marie var en självklarhet då hon enligt Glossybox fullkomligt osar positivitet och glossyness. Såhär sa Serneholt själv om samarbetet:

– Jag blev superglad när glossybox hörde av sig till mig om intiativiet. Jag är en väldigt positiv person, och försöker att se positivt på det mesta. Positivitet smittar verkligen av sig för sänder du ut varma, härliga signaler, får du det också tillbaka. Min favorit på boxen är "Jag hoppas att du vet hur underbar du är". Ibland är det lätt att glömma hur fin man är, att man är underbar precis som man är.

Marie passar perfekt för den rosa lilla boxen men berättar att allt i livet inte behöver vara perfekt.
Most Popular

– Det är så viktigt att ge sig själv uppskattning! Jag har blivit mycket bättre på det med åldern. Det är ok att allt inte är helt perfekt. Man måste tillåta sig själv att göra fel ibland och inte vara så hård mot sig själv! Det mesta blir så mycket bättre när det inte är perfekt.

Så sant Marry. Boxen går att hela december. Och visst fullkomligt strålar Marie på bilderna?! Bara det gör ju att man vill haffa boxen direkt liksom..! SNYGGT.

Vad tycker du?