Julafton blev genast så mycket bättre. Ja, i alla fall för oss tjejer! Nu kan vi nämligen skriva in popsångerskan Ariana Grandes parfym högst på önskelistan då hon nu äntligen lanserat sin första signaturdoft ARI by Ariana Grande. Ja, faktum är att den nu även finns att köpa i Sverige! HURRA SÅ BRA!

Vackra Ariana tar alltså nu nästa steg, ett steg in i skönhetsbranschen. Men, det var väl också bara en tidsfråga innan vi skulle se henne där… Vi har ju däremot redan sett henne fronta ett välkänt läppstiftmärke (MAC), så att hon nu väljer att lansera en egen doft kom inte som en större överraskning…

Advertisement - Continue Reading Below
Most Popular

Anyway ladies. ARI by Ariana Grande är en genuin och intim doft som ger uttryck för Grandes unika personlighet och stil. Den ska också ge en påminnelse till fansen om att de alla ska omfamna sina brister, och uppskatta sina unika egenskaper. Självklart har tjejen varit med och framställt doften också - en doft som ska spegla hennes flirtiga stil, bubbliga personlighet och energiska scennärvaro! Dessutom ska doften även vara läcker, ungdomlig och chic. Vi blir INTE förvånade! Inte heller över att hon valde en mer fruktig ton. 

En lycklig Ariana vid sin första signaturdoft.

Och namnet då? Jo, det är lika självklart som flaskans utsmyckning med pälsbollen. ARI är nämligen det namn Arianas närmsta vänner kallar henne, därav valet av namnet. 

Redan NU går det att köpa doften på till exempel Kicks. Där kan ni också välja mellan tre olika storlekar på de urgulliga flaskorna! Pris? Från 345 kronor - 545 kronor. DU väljer själv!

En kombination av Jimmy Choo och Viktor & Rolf's vackra flaska.

Jättefint, Ariana! 🙋 Nu kan vi alla lukta som dig. 

Vad tycker du?