Äntligen säger vi! För första gången någonsin har nu lyxmärket Christian Louboutin anställt en plus-size modell. HURRA! Den lyckliga tjejen..?! 27-åriga modellen Clementine Desseaux som numera kommer att vara ansiktet utåt för en av Louboutins läppstift-kampanjer på sociala medier - nämligen för Rouge Matte Velvet Lipstick .  

Advertisement - Continue Reading Below

Till Daily Mail berättade Desseaux om hur svårt det varit för henne att få jobb som modell hemma i Paris, och att hon därmed flyttade till New York, där karriären äntligen tog fart:

"Att vara kurvig och fräknig var aldrig lätt när jag bodde i Paris, men nu förändras skönhetsbranschen och stora märken väljer att föra fram lite mer annorlunda tjejer i rampljuset".

Hon fortsatte:

"För bara några år sedan skulle du aldrig kunna drömma om att se en plus-size modell i en kampanj för ett franskt lyxmärke såsom Louboutin. Nu vänder de blad och det är på tiden".

Nu har även Christian Louboutin hakat på plus-size-trenden. And we love it!

Sugna på att kika in mer av denna grymma tjej? Klicka HÄR för att komma till hennes Instagram! 😍 STORT GRATTIS ÖNSKAR VI PÅ COSMO. You go girl.

Vad tycker du?