YES! Frisyr och nageltrenderna för 2016 är här

Kändisfrisören Marwan "Marre" Hitti och nagelstylisten Frida Selkirk (som bägge anlitas av de svenska kändisarna), ger nu oss alla tips och råd för vilka trender som gäller i år - både på frisyr och nagelfronten! Vackra Prinsessan Sofia är en av dem som redan anammat en av trenderna. Nu kan du också bli lika trendig 2016! Kolla in det här ladies. 😍🙋

Mest läst
Prinsessan Sofia är trendig i sin nya kortare look.
Advertisement - Continue Reading Below
Mest läst

Vi har redan sett det på Prinsessan Sofia (se bilderna ovan). Och en mängd andra stjärnor världen över! Många väljer att fortfarande kapa håret, och kändisfrisören Marwan "Marre" Hitti, (även känd som just prinsessans frisör), berättar bland annat om att denna trend kommer att hålla i sig även 2016. Dessutom berättar han en riktig överraskning..! Tydligen kommer det att vara inne med lugg i år. Såhär sa Marre om trenderna när han nyligen gästade TV4:

2016 så ska man kunna ta fram sitt egna självfall, alltså framhäva det. Man ska inte jobba emot det som man annars kanske gör. De klassiska "Hollywoodlockarna" är lite ute nu och att ha kortare hår är jätteinne. Alla kändisar klipper sig så, till exempel Jennifer Lawrence, och Naomi Watts. Det är riktigt snyggt och ser lyxigt ut! Det går dessutom att göra mycket mer med håret, än att bara sätta upp det i en toffs eller bara låt det hänga. Våga klipp lite kortare för 2016 helt enkelt, men du måste självklart passa i det också! Följ inte bara vilka trender som gäller, utan gör en konsulation med din frisör och se om du passar i det innan du klipper. Du kan till exempel själv testa och lägga en halsduk på håret, eller rulla upp det för att se om du passar i det. "Lång bob" heter trenden som fortfarande håller i sig, så det är inte "kort kort" som gäller om man tror det. Något annat som kommer att komma SÅ HÅRT detta året är lugg, så om man vill ha lugg (och passar i det), då är det som man ska köra på!

Kändisfrisören Marre är en fena på hår och vet såklart vad som gäller för 2016.

En annan person som gärna anlitas av kändisarna (och bloggarna) i Sverige, är nagelstylisten Frida Selkirk. Även hon gästade TV4 nyligen och valde att berätta om några av trenderna för 2016. Och vad som kan passa bra att lacka sina naglar med för färger nu i början av året:

– Mörka färger med mycket skimmer är inne. Midnattsblått är en het trend och lack med glitter! Vanliga traditionella färger med vinrött eller bensinliknande färger är också inne just nu. Djurmönster och spets är också något vi kan se på naglarna. "Negative space" eller "Naked space" är fortfarande trendigt på naglar, där man lämnar en del av ytan och inte lackar den. Det spelar heller ingen roll om du väljer att ha korta eller långa naglar i år, bara det ser snyggt och genomtänkt ut! 

Nagelstylisten Frida Selkirk tipsar om några av nageltrenderna för 2016.

Voilá! Där har ni alltså några av de hetaste trenderna för i år ladies. Dags att redan nu våga sig på det kanske?! Man måste ju trots allt våga lite här i livet, eller hur? 😉 

God fortsättning på det nya året önskar vi på Cosmo!

Vad tycker du?

Skönhet
Dela
Vad dina läppar säger om din personlighet och hur du är i en relation
Experten Jean Haner berättar allt om formen på dina läppar och dess betydelse.
Skönhet
Dela
ÄNTLIGEN en positiv effekt av akne - saktar ner åldrandet
Forskning, I love you!
Woman walking along street with Christmas shopping
Skönhet
Dela
Välj rätt typ av boot för dina ben
Nu när sommaren lider mot sitt slut...
Woman putting on brassiere
Skönhet
Dela
Hur du tar på dig BH:n visar hur du är som person
Framknäppt, bakknäppt, aldrig uppknäppt... du kan aldrig ana vad din metod säger om din personlighet
Skönhet
Dela
10 sminkrelaterade saker som killar sk*ter fullständigt i
När en kille fått frågan om det absolut viktigaste hos en partner, så finns det ingen kille som svarat "tjocka ögonfransar"
woman smiling whilst pouring a glass of water
Skönhet
Dela
Vad 2 liter vatten om dagen kan göra för din hud
Tried & tested: 2 liter vatten om dagen
Skönhet
Dela
Jag tvättade inte mitt hår på två veckor och detta är vad som hände
Fettigt, äckligt och otroligt svårt är bara förnamnet.
Skönhet
Dela
Dagliga missar som förstör ditt hår
Detta är anledningarna till att ditt hår inte växer ​
Skönhet
Dela
Detta säger Tinder om din självkänsla
Swipe, swipe, swipe
säger din frisyr om dig
Skönhet
Dela
Det här säger din frisyr om din personlighet
Ditt hår avslöjar mer om dig än du kanske tror