Vi på Cosmo vet hur svårt det kan vara att hitta den där perfekta doften. Det gör ju knappast saken bättre att det varje år trillar in nya dofter i butikerna, och parfymflaskorna bara blir fler och fler... Nu har vi listat våra tre absoluta favoriter, som fungerar varje säsong! Dessutom har ju parfymerna blivit något av en accessoar vi alltid vill ha på oss. SÅ tjejer. Luta er tillbaka och läs vilka vi noga valt ut för er cosmotjejer! You guys gotta love it!

Advertisement - Continue Reading Below

Viktor&Rolf

Most Popular

Flowerbomb

Den här lilla pärlan är verkligen något utöver det vanliga. Har du inte luktat på Viktor&Rolfs doft Flowerbomb, är det på tiden att du gör det nu! Den är faktiskt helt outstanding. Bara flaskan är designad som en diamant, och innehållet luktar som en explosion av de godaste blommorna du kan tänka dig. Frågar du oss skulle vi säga att den nästan luktar som godis. Doften varar dessutom länge - och det bästa av allt är att du aldrig kommer tröttna på den. Den passar både till vardags som till fest och är värd varenda krona! Landar på runt 800 kronor.

Chanel

COCO MADEMOISELLE

Vem vill inte äga en Chanelparfym någon gång i sitt liv? Jo. I princip alla vi tjejer. Och ska du ändå spendera pengar på en god parfym som du vill ska vara länge, är Coco Mademoiselle rätt för dig. Vanligtvis kan vissa av de dyraste märkena upplevas lite väl "tantiga" i doften, men just den här fungerar faktiskt väldigt bra även på oss yngre. Och precis som med Viktor&Rolfs flaska, är Chanels också lika vacker. Tidlös och klassisk. Ska du lägga pengar på denna magiska doft så får du sträcka dig något över tusenlappen. Men somsagt, vi lovar - den är verkligen dryg!

Juicy Couture

Viva la Juicy Noir

Här snackar vi couture för pengarna! För strax över femhundralappen blir den lilla flaskan din! (Storleken större kostar runt 700 kronor). Både Viktor&Rolf och Chanels flaskor är to die for, men Juicy Couture Noirs flaska är helt bedårande fin. Att placera denna doft på dig själv (eller varför inte bara för vacker dekoration på sminkbordet), gör att både du (och ditt rum) kommer känna er lite extra lyxiga. Den är både sensuell och oemotståndlig. Doften går nästintill inte att beskriva, den måste bara upplevas. Snygg flaska, god doft och du lär inte ångra dig efter ditt köp - så vad mer kan du begära? We love Juicy!

Sådär. Vad väntar du på? Spring till närmsta butik NU! (Och vi lovar dig att killarna diggar dofterna, vi har nämligen testat…!)

Vad tycker du?